Fikirtepe Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Turyap,Yabancı Alıcılara Hem Satış Hem Rehberlik Yapacak
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > Turyap,Yabancı Alıcılara Hem Satış Hem Rehberlik Yapacak
Emlak Haberleri

Turyap,Yabancı Alıcılara Hem Satış Hem Rehberlik Yapacak

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 17 Mayıs 2019 12:38
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Türkiye’den 250 bin dolarlık gayrimenkul alanlara vatandaşlık verilmesi yabancıları harekete geçirdi. Köklü geçmişi ve yerli olmasıyla öne çıkan Türk firması TURYAP, yabancı alıcıların güvenli limanı oldu.

Turyap, yabancılardan gelen talepler doğrultusunda Arap Ülkeleri, Çin, İran, Türki Cumhuriyetler, Rusya ve Avrupa masaları kurdu. Genel Müdürlük bünyesinde hizmete başlayan masalar yabancılara satışın geliştirilmesi, Türkiye’ye yatırımcı getirmek ve Türk vatandaşı olmak isteyen kişilere rehberlik etmek için hızlı çözümler sunacak.

Yabancılara; 250 Bin Dolar ve üzeri gayrimenkullerin Türk vatandaşlığı başvurusuna uygun şekilde alınması, Türk vatandaşlığına başvuru işlemleri, ikamet işlemleri, banka hesaplarının açılış işlemleri, ticaret yapmak isteyenler için şirket kuruluşu ile ilgili işlemler, yabancı yatırımcılar için lojistik arsaları, organize sanayi sitesi kurulumuna uygun arsa bulunması, yabancı yatırımcılar için fabrika, şirket yönetim binaları, üretim tesisleri, otel, okul binası temini, uluslararası standartlarda gayrimenkul değerleme raporlarının hazırlığı gibi hizmetler verilecek.

Ev alana danışmanlık Turyap’tan 

Gayrimenkul alımında ve vatandaşlık işlemlerinde hizmet vermeye başlayan şirket, bu birimler aracılığı ile yabancıların gayrimenkul alımları için proje gezdirme ve yer gösterme hizmetleri de verecek. Alım yapılması durumunda da ise Türk vatandaşlığına müracaat etmek isteyenlere danışmanlık hizmeti sağlanacak.

Geliri Dolar ve Euro olanlar için Türkiye’deki emlak fiyatlarının dünya ortalamasına göre cazibesini koruduğunu söyleyen Turyap Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar: “Turyap olarak 34 yıllık bilgi birikimimizle ve gayrimenkul aracılık sektöründeki tecrübemizi uluslararası arenaya taşıyoruz. Yurt genelinde ve yurt dışındaki TURYAP temsilcilik sayımız 300’e yaklaştı. Türkiye’nin 50’ye yakın şehrinde varız. Almanya, İngiltere, Romanya, Hollanda, Yunanistan, Ukrayna, Hollanda, Belçika ve Kıbrıs’ta temsilcilikler açtık. Son dönemlerde yurt dışından Türkiye’de gayrimenkul almada yoğun bir talep var. Bu taleplere Genel Müdürlük bünyemizde oluşturduğumuz Arap Ülkeleri, Çin, İran, Türki Cumhuriyetler, Rusya ve Avrupa masaları ile doğru, güvenilir, gerçek değerinde fiyat garantisi ile hizmet veriyoruz. Özellikle Çin, İran, Rusya ve Arap Ülkelerinden yoğun bir talep var. Site içinde, kapalı otopark, açık-kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness center ve sosyal donatı alanları olan projeler tercih ediliyor. Şehir merkezine ve AVM’lere yakınlık; havalimanı, limanlar, metro gibi ulaşım desteği olan lokasyonlar da tercihler arasında. Gelen taleplere Türkiye’nin birçok noktasındaki temsilcilerimizle yanıt veriyoruz. İnşaat şirketleriyle özel anlaşmalar yaparak avantajlı fiyatlar alıyoruz. Turyap’a sağlanan avantajlı fiyatları gerek yerli gerekse yabancı alıcılara sunuyoruz” dedi.

Ankara’da okullar tatil mi?
Satılık ve Kiralık Ev Arayanlara Tavsiyeler
İstanbul’da çocuklarla gezilecek eğlenceli 10 yer
Muğla’nın saklı kalmış turizm cenneti: Sığla Ormanları
Kanal İstanbul planları itirazlar üzerine değişti!
TAGGED:TuryapDeniz Çağlar

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Bina çöktü 20’den fazla kişi enkaz altında!
Next Article Yabancıya Konut Satışı Yabancıya Konut Satışına Nisan Ayı Damga Vurdu
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Çeşme’nin Saklı Gözdesi Ovacık’ta Yüzde 30 Değer Artışı
Sektörden
4 Haziran 2025
Bayramda termometreler yükselecek! Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor
Emlak Dünyası
4 Haziran 2025
Endeksa’dan Yazlık Bölgeler Raporu: Fiyatlarda Çanakkale zirvede, Alaçatı rekor kırdı
Emlak Dünyası
4 Haziran 2025
Kurban Bayramı öncesi iç turizmde alternatif rotalara yoğun ilgi
Emlak Turizm
4 Haziran 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler