RAMS Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Künye
  • İletişim
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Algün, imza projesi ‘Algün Ataşehir’de düğmeye bastı
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Künye
  • İletişim
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Künye
  • İletişim
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > Algün, imza projesi ‘Algün Ataşehir’de düğmeye bastı
Emlak Haberleri

Algün, imza projesi ‘Algün Ataşehir’de düğmeye bastı

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 12 Şubat 2026 12:09
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Gayrimenkul sektörünün köklü ve güvenilir markası Algün’ün, İstanbul’un gözde ilçelerinden Ataşehir’de hayata geçireceği projesi ‘Algün Ataşehir’de hafriyat başladı. Ön talep sürecinin de devam ettiği kentsel dönüşüm projesi ‘Algün Ataşehir’, Finans Merkezi’ne komşu konumu ile dikkat çekiyor.

‘Algün Ataşehir’ rezidans, ofis ve ticari ünitelerden oluşan karma ve konsept bir proje olarak hayata geçiyor.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerini çeyrek asırdır aralıksız sürdüren Algün, imza projesi ‘Algün Ataşehir’in inşası için düğmeye bastı.

İstanbul’un gözde ilçelerinden Ataşehir’in merkezinde ve Finanskent’e 1,5 km mesafede hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesi ‘Algün Ataşehir’de ilk kazma vuruldu. Hafriyatı başlayan, ön talep süreci devam eden ve markanın 48’inci kentsel dönüşüm projesi konumunda bulunan ‘Algün Ataşehir’, ‘Ataşehir’de Yeni Zirve’ sloganıyla lanse ediliyor.

Batı Ataşehir’de 15’er katlı iki blok, dokuz ve beş katlı iki blok olmak üzere toplam dört blok olarak yükselen proje, 6 bin metrekare arsa alanı ve yaklaşık 40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. Rezidans, ofis ve ticari alanlardan oluşan karma bir yapı olarak tasarlanan proje, toplam 267 bağımsız bölümden meydana geliyor. Finanskent’e komşu konumuyla dikkat çeken ‘Algün Ataşehir’in bölgeye yeni bir soluk getirerek, gelişime katkı sunması hedefleniyor.

‘Algün Ataşehir’ yüksek çatı konsepti, teras ve çatıdaki Adalar manzaralı yüzme havuzu, güneşlenme terası, çatıda mini golf sahası ve bahçe konseptiyle konforlu yaşam anlayışını zirveye taşıyor. Ataşehir’e sıra dışı bir ayrıcalık getirecek olan proje, sosyal tesis bölümünde ise fitness, hamam, sauna, cep sineması, oyun ve müzik odaları, çocuk oyun odaları ve dinlenme alanları bulunuyor.

Güvenli ve nitelikli yapılar üreterek mega kentin dönüşümüne katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Algün Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ‘Algün Ataşehir’ projesiyle ilgili bilgi verdi.

Algün “Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz 48’inci kentsel dönüşüm projemiz olan ‘Algün Ataşehir’e start vermiş olmaktan heyecanlı, mutlu ve gururluyuz. Karma ve konsept bir proje olarak planladığımız projemiz, özellikleri ve ayrıcalıklarıyla örnek bir yapı olarak yükseliyor. Modern yaşam standartlarını ve ulaşım kolaylığını bir arada sunan projemiz, yatırımcıların şimdiden yoğun ilgisini çekiyor. ‘Algün Ataşehir’ sosyal donatıları, yüksek çatı konsepti, teras ve Adalar manzaralı havuzlarıyla Ataşehir’e sıra dışı bir ayrıcalık getiriyor. Hedefimiz; hem yurt içinde hem de yurt dışında sektörün global oyuncuları arasında yer almak” dedi.

‘Algün Ataşehir’, merkezi konumu ve ulaşım imkanlarıyla da dikkat çekiyor. Proje, Finans Merkezi’ne 1,5 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 9 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 12 km, Avrasya Tüneli’ne 8 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 19 km, E-5 Karayolu’na 500 metre, TEM Otoyolu’na 3 km, mesafede yer alıyor. Proje alışveriş merkezlerine, özel/devlet hastanelerine, eğitim kurumlarına ise sadece 1 dk mesafede bulunuyor.

You Might Also Like

Tamer Özyurt: “Aldığı evin iki kat prim yapacağını bilen vatandaş bankaya koştu”
İstanbul’da Konutlar Küçülüyor – Ortalama Daire 114 M2’den 100 M2’nin Altına İndi
Emlakçılara sevindirici haber! Yetki belgesi süresi uzatıldı
Dünyanın En İyi Turizm Köyü seçilen Mustafapaşa hukuk mücadelesini kazandı
Piyalepaşa İstanbul Premium’da Özel Kampanya
TAGGED:ProjeAtaşehirBirAlgün AtaşehirKm

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Açık Artırmayla Uygun Fiyatlı Konut Satışları Gerçekleştirilecek

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Polisan Holding Grup CFO’su Tolga Üzümcü, Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO” Listesinde Yer Aldı
Sektörden
14 Mayıs 2026
FCR GYO Genel Müdürü Emrullah Temel: Nitelikli konuta talep artıyor
Emlak Haberleri
14 Mayıs 2026
Ortalama Konut Satış Fiyatı 4 Milyon 952 Bin 436 TL Oldu
Sektörden
14 Mayıs 2026
Sağanak ve fırtına Türkiye’yi vuracak: 39 ilde sarı kod! Meteoroloji ve Bakanlıktan uyarı
Emlak Gazetesi
14 Mayıs 2026
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?