By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: 1000A YAPI, NEW INN ve NEVİTA ile Yeni Bir İşbirliğine İmza Attı
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > 1000A YAPI, NEW INN ve NEVİTA ile Yeni Bir İşbirliğine İmza Attı
Emlak Haberleri

1000A YAPI, NEW INN ve NEVİTA ile Yeni Bir İşbirliğine İmza Attı

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 3 Temmuz 2023 10:21
Emlak Televizyonu
Share
4 Min. Okuma
SHARE

Gayrimenkul sektörünün deneyimli markası 1000A YAPI, Fuzul Holding bünyesinde faaliyet gösteren NEW INN ve NEVİTA ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Anlaşmaya göre, NEW INN ve NEVİTA Bodrum’da bulunan OXYGEN life ve OXYGEN plus projelerinin çözüm ortağı olarak hizmet verecek.

Yeni nesil konaklama sektöründe öncülüğünü sürdüren NEW INN, OXYGEN life projesinde sunacağı ‘’Serviced Apartments’’ hizmetiyle misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatacak. Nevita ise OXYGEN plus projesinin satışını üstlenecek.

İşbirliğine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan 1000A YAPI Yönetim Kurulu Başkanı İlhan YAĞMUR, ‘’1000A YAPI olarak konaklama sektörüne yeni bir soluk kazandıran NEW INN ve NEVİTA ile işbirliği yapmaktan ötürü çok mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Gayrimenkul sektöründe 20 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Bugüne kadar birbirinden prestijli konut projelerini hayata geçirdik. OXYGEN life ve OXYGEN plus adını taşıyan projelerimizde Bodrum’un eşsiz güzelliklerini şehrin uzağında villa konforunda sunuyoruz. Bizi oldukça heyecanlandıran projelerimizin NEW INN ve NEVİTA ile ortaklığımız vesilesiyle kiralanması dışında da satışının hız kazanacağına inanıyorum’’ dedi.

Şehrin Uzağında Lüks Konforu

OXYGEN life ve OXYGEN plus projelerinin doğayla yeniden bağ kurmaya imkan sağladığını belirten İlhan YAĞMUR , ‘’Ferah mimari tasarımı ve özel açık alanlarla tasarlanan OXYGEN life, 10 dönüm arazi üzerinde 2+1 teraslı ve 3+1 seçenekleri bulunan 28 adet şirin daireden oluşuyor. Akıllı ev sistemleriyle baştan aşağıya donatılan dairelerimizde konfor alanı yaratabilmek için her ayrıntı titizlikle düşünüldü. Her dairenin balkonu, otomatik bahçe sulama sistemi, asansörlü şömine, terası veya özel bahçesi bulunmaktadır. OXYGEN plus’da ise 7.000 metrekare arsa üzerinde bahçe büyüklükleri 136 metrekare ile 314 metrekare arasında değişen 230 brüt metrekarelik 4 tip villa, kişiye özel havuz seçeneğimiz bulunuyor. Bodrum’a özgü kaliteli mimari tasarımı, konfor ve işlevsellikle birleştirdiğimiz villalarımız şehrin uzağında lüks konforu ayrıcalığı sunmasının yanı sıra nefes kesen deniz manzarasıyla yatırımcılar için oldukça cazip olacağına inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yeni işbirlikleriyle sektörde ciddi bir büyüme ivmesi yakaladıklarını belirten NEW INN Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf AKBAL,’’ Misafir memnuniyeti, NEW INN olarak en öncelikli konularımızdan biri. Bunu sağlamak ve her geçen gün daha da iyileştirmek adına birçok yeni proje geliştiriyoruz. Türkiye’de çağdaş mimari yaklaşımıyla birbirinden prestijli yaşam alanları geliştiren 1000A YAPI ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği de bunun en yakın örneği. OXYGEN life ve OXYGEN plus projelerinin çözüm ortağı olduk. Bu işbirliğimiz sayesinde Bodrum’da NEW INN’in yeni nesil konaklama ayrıcalıklarını deneyimletme imkanı bulacağımız için de oldukça mutluyuz. Bodrum Gölköy’de bulunan OXYGEN life projesiyle misafirlerimize şehir hayatından uzak, doğa ile yeniden bağ kurabilecekleri benzersiz bir yaşam alanı sunacağız. Bu anlamda şehir hayatının yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olacağımıza inanıyorum. 1000A YAPI ile olan anlaşmamızın ülkemize ve sektörümüze hayırlı olmasını dilerim. Önümüzdeki dönemde misafirlerimizin memnuniyetini artırmak için, her zaman olduğu gibi var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

OXYGEN plus projesinin satış ve pazarlama süreçlerinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AKBAL, ‘’Yabancıya satış konusundaki uzmanlığımızın yanında, yerli konut alıcısının da beklentilerini ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Bugüne kadar elde ettiğimiz satış rakamları, Nevita’nın dahil olduğu projelerin tüketicinin gözünde ne kadar güvenilir bir yatırım aracı olduğunu ortaya koyduğuna inanıyorum. Türkiye’nin en lüks ve en prestijli projeleri portföyümüzde yer alıyor. Bu anlamda OXYGEN plus projesinin Nevita ekosistemi içinde yer alacağı için çok heyecanlıyız. Dünyanın dört bir yanında iş bağlantılarımız bulunuyor. Önümüzdeki dönemde projemizin satışına da ciddi bir hız kazandıracağımıza inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Türkiye’de en ucuza alınacak konutun fiyatı açıklandı
TAM Çözüm Merkezi: Gayrimenkul Davalarınızı Hızlı ve Etkili Çözümleyin
İstanbul’da korona mesaisi: Hangi sektör ne kadar çalışabiliyor?
Organize İşler: Sazan sarmalı nerede çekildi?
Konut satışlarında yüzde 20’lik artış
TAGGED:NevitaNEW INN1000A YAPI

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article This Chinese Province Says It Faked Fiscal Data for Several Years
Next Article 12 Things You Didn’t See During The 2017 Golden Globes
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?