By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Vakıf GYO, Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nün Sahibi Oldu
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Ekonomi Haberleri > Vakıf GYO, Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nün Sahibi Oldu
Ekonomi Haberleri

Vakıf GYO, Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nün Sahibi Oldu

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 23 Kasım 2023 15:17
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

Avrupa Kalite Yönetim Vakfı’nın EFQM Modeli referans alınarak gerçekleştirilen değerlendirmede, Vakıf GYO  Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’ne layık görüldü. Kalite Kongresinin son gününde düzenlenen törende konuşan Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan  “Şirketimiz, sektörüne örnek olmaya ve değer katmaya devam ediyor. 3 yıl önce başlattığımız kurumsal gelişim projesi ile bu ödüle layık görüldük” dedi. İncehasan, ödül törenin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

“VakıfBank tarafından Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olarak kurulan Vakıf GYO, 2020 yılında başlattığı kurumsal gelişim projesi ile EFQM Modelini kendisine kılavuz olarak belirledi. İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere üç büyük şehre yayılmış seçkin projeleri ile başarılı finansal sonuçlar elde eden şirketimiz, aynı dönem içinde performans grafiğini de her geçen gün yükseltti. Vakıf GYO’nun şirket performansını üstün performans seviyesine çıkardığı bu süreci, bugün Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü ile taçlandırmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Kalder tarafından, 6 yıl aradan sonra ilk defa verilen Büyük Ödülü, özellikle Cumhuriyetimizin 100. Yılına denk gelmesi sebebiyle 2023 yılında kazanmış olmaktan gurur duyduk. Bu yolculukta vizyoner liderliği ile bize destek olan VakıfBank Genel Müdürü Sayın Abdi Serdar Üstünsalih’e ve Bankamızın kıymetli yöneticilerine teşekkür ediyor, bu sürecin başarı ile sonuçlanmasına katkıda bulunan tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Hakim ortağımız VakıfBank’ın köklü kültüründen aldığımız güç ve şirketimizin tecrübesine yakışır bir şekilde; başarılarımızı sürdürülebilir hale getirmek istiyoruz. Kalite yolculuğumuzda öncelikli hedefimiz değerlendirme süreci devam eden 2024 EFQM Avrupa Ödülü ve sonrasında Türkiye Süreklilik Ödülü’nü almak olacak.

KalDer’in EFQM Modeli ile kurum ve kuruluşlara sürdürülebilir değer yaratma çalışmalarında yol göstermeye devam ettiğinin altını çizen İncehasan, “İş yaşamında mükemmellik kültürünün yaygınlaşmasına önemli rol oynayan bu süreçte gönülllük esası ile emek harcayan KalDer ekibini, tüm kalite gönüllülerini ve ödül alan tüm kuruluşları da tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

‘Evde teknoloji’ patladı
Kira Geliri Olanlar İçin Son Tarih 31 Mart!
Dev hastane koronavirüs için teyakkuzda
Kira kavgası mahkemeleri kilitledi
Halkbank Genel Müdürü Arslan’dan ‘yeşil’ çağrı: Projelerinizi getirin

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article POLAT LEVENT EXCLUSIVE Levent’in Yeni Sembolü Olacak!
Next Article Ev sahibi olmakta yeni bir dönem başlıyor
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?