Fikirtepe Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarına Turyap Standı Damga Vurdu
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Ekonomi Haberleri > Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarına Turyap Standı Damga Vurdu
Ekonomi Haberleri

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarına Turyap Standı Damga Vurdu

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 20 Kasım 2019 15:42
Emlak Televizyonu
Share
4 Min. Okuma
SHARE

Yapı malzemelerinden mutfak, banyo, seramik, vitrifiye ürünlerine, yapı kimyasallarından prefabrik beton yapı elemanları çevre düzenlemelerinden peyzaj, kent mobilyalarına, aydınlatma ünitelerinden güvenlik sistemleri, çatı ve cephe kaplamalarına, izolasyondan dekorasyon üniteleri, pencere kapı aksesuarları, enerji ve soğutma sistemlerine kadar pek çok firma temsilcisini bir araya getiren fuar, büyük ilgi gördü.

İçindekiler
Turyap Standı Fuara Damga vurduKatılımcı firmalar memnunMimar ve mühendisler kongre ve fuarda buluştu.“ Yapı ve Deprem” konulu paneller düzenlendi.

Turyap Standı Fuara Damga vurdu

Gayrimenkul pazarlama devi Turyap, görkemli, standı ile fuara damga vurdu. Fuarda en dikkat çekici stand tasarımına sahip olan Turyap katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Konuyla ilgili düşüncelerini aktaran Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, şunları söyledi: ” Turyap olarak Eskişehir’de düzenlenen fuara katıldığımız için çok mutluyuz. Turyap Eskişehir temciliğimize böyle güzel bir stand hazırladığı için çok teşekkür ederim. Bilindiği gibi bu fuar Eskişehir’de ilk defa düzenleniyor. Bizde Turyap ailesi olarak katılmak istedik. Burada olmaktan çok mutlu olduk.”diyerek sözlerini tamamladı.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) işbirliğinde, Eskişehir Teknik Üniversite, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile gerçekleşen ESKİŞEHİR İNŞAAT 2019 Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, 87 firmayı ülke genelinden gelen ziyaretçilerle ETO – TÜYAP Fuar Merkezi çatısı altında bir araya getirdi.

Katılımcı firmalar memnun

Fuarda Kütahya, Afyon, Bilecik, Bursa ve Isparta’dan gelen yurtiçi heyetlerdeki inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler ve iş adamları katılımcı firmalar ile ürün ve hizmetleri hakkında verimli görüşmeler gerçekleştirerek önemli iş bağlantıları kurdular. Kurulan ticari bağlantılar pek çok ürün satışı ve anlaşmanın gerçekleşeceğinin sinyallerini verdi.

Eskişehir İnşaat Fuarı’nı çoğunluğu profesyonellerden oluşan 21.435 kişi ziyaret etti. Sektörün ticari hacminin gelişmesi anlamında önemli bir buluşma noktası olan Eskişehir İnşaat Fuarı’nda katılımcı firmalar yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturarak ticari hacimlerini geliştirdi. Eskişehir Ticaret Odası’nın organizasyonu ile Bulgaristan’dan gelen yurtdışı alım heyeti ile yapılan ikili iş görüşmelerinde hem alım satımla hem de iş ortaklığıyla ilgili önemli iş bağlantıları kuruldu.

Mimar ve mühendisler kongre ve fuarda buluştu.

Eskişehir İnşaat Fuarı’nda 4 gün boyunca büyük ilgi gören etkinlikler de düzenlendi. TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi’nin gerçekleştirdiği Eskişehir BIM Kongresi, fuar ile aynı yerleşkede yer alan Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde yapıldı. Hollanda ve İspanya’dan önemli uzmanların konuşmacı geldiği “Yapı Sektörünün Evrimi / BIM ve Ötesi” konulu kongrede uluslararası standartlardaki projeler için önem arz eden ve Endüstri 4.0 bağlamında sektöre yön veren BIM “Building Information Modelling” / Yapı Bilgi Modellemesi’nin nasıl ortaya çıktığı, nasıl geliştiği, geldiği son noktada sahaya nasıl yansıdığı, faydaları ve gelecekte nereye gittiği, ülkemizde ve dünyada ne kadar ve nasıl kullanılan bir yöntem olduğu üzerine konferanslar verildi. Kongre Tüm Türkiye’den gelen 500’e yakın mimar ve mühendisleri buluşturan dev bir platform oldu.

“ Yapı ve Deprem” konulu paneller düzenlendi.

Fuarda ana teması deprem ve inşaat olan etkinliklere de yer verildi. Türkiye’de son aylarda gündeme oturan deprem konusunda Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nden akademisyenler konferans ve panellerde konuşmacı oldu. Ayrıca TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen “ 10 KW ve Altı Çatı ve Cephe Uygulamalı Güneş Elektrik Üretim Tesisleri” konulu konferansa katılım yoğun oldu.

Ev alan 18 Bin yabancı TC vatandaşı oldu
Migros, Sanal Market için 1.000 yeni işe alım yapacak
Evergrande endişesi artıyor!
Nef Arsa’da iki kat kâr
2019 yılı 2. çeyreğine ilişkin “2. El Konut Piyasası Raporu” açıklandı
TAGGED:TuryapEskişehir İnşaat Fuarı

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Akfen Holding’den 200 milyon TL’lik Tahvil İhracı
Next Article Toplam 331 Türk, Portekiz’in Golden Visa’sından Faydalandı
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Bayramda iyi hissetmenin adresi: Ela Excellence Resort Belek Ela Excellence’ta her an, iyi hissetmek için tasarlandı
Emlak Turizm
29 Mayıs 2025
Trump mortgage devleri Fannie Mae ve Freddie Mac’i halka açmaya çalışıyor
Ekonomi Haberleri
29 Mayıs 2025
ABD’de mortgage faizleri dört ayın zirvesinde
Ekonomi Haberleri
29 Mayıs 2025
Gayrimenkuller üzerinden gelir elde edip vergisini vermeyenler MEVA’ya takıldı
Ekonomi Haberleri
29 Mayıs 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler