RAMS Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Künye
  • İletişim
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: TURYAP, faaliyetlerini büyüyerek sürdürüyor
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Künye
  • İletişim
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Künye
  • İletişim
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > TURYAP, faaliyetlerini büyüyerek sürdürüyor
Emlak Haberleri

TURYAP, faaliyetlerini büyüyerek sürdürüyor

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 6 Aralık 2021 14:38
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, 25 Kasım’da görülen davanın konuya son noktayı koyduğunu duyurdu. Sarıbay “Şirketimizin icra yoluyla satışı, açtığımız dava sonucu düştü. TURYAP satılmadı. Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatarak, yeni yatırımlarla büyümeye devam ettiklerini söyledi. Türkiye’nin en köklü emlak danışmanlık markası olarak 36 yıldır sektöre yön veren TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Sarıbay, konuyla ilgili açtıkları davanın 25 Kasım tarihinde görüldüğünü kaydetti.

Konuyla ilgili kısaca bilgi veren Azmi Sarıbay “Bundan bir süre önce, teknik bir hata nedeniyle TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı haberleri gündemi meşgul etti. Oysa böyle bir sonuç yok, yani bu bilgiler ve haberler asılsız. TURYAP’ın satıldığı meselesi gerçek dışı. Bizim tarafımızdan açılan ve 25 Kasım’da görülen dava bu konuya son noktayı koymuş oldu. Mahkeme bizi haklı buldu ve şirketimizin satışı düştü” dedi.

Yeni yatırımlar yolda

TURYAP markasının hızlı adımlarla yoluna devam ettiğini kaydeden Azmi Sarıbay, yatırımların aralıksız sürdüğünü söyledi. Pek çok proje üzerinde çalıştıklarını belirten Sarıbay, kısa vadeli hedefleriyle ilgili şunları söyledi: “2019 yılının kasım ayında bünyemizde ‘Tam Nokta’ adıyla ikinci markamızı oluşturduk. ‘Tam Nokta’da arkamıza TURYAP Holding’in gücünü aldık. TURYAP, çizgisini değiştirmeksizin cirodan pay almadan yoluna devam ederken, ‘Tam Nokta’ ise cirodan pay alarak ve il-ilçe bazında master franchise vererek faaliyet gösteriyor. ‘Tam Nokta’, pandemi sürecinde kurulmuş olmasına rağmen 11 adet ofise ulaşmış bulunuyor. Şimdi, yine yeni bir markanın oluşumu üzerinde çalışıyoruz. 2022 yılı ocak ayında da TURYAP Global’i kuruyoruz. Teknik altyapısını kendi bünyemizde hazırladık. TURYAP Global, yurtdışında yaşayan emlak işiyle uğraşan ya da emlak sektörüne ilgi duyan Türk vatandaşlarının ve yabancı uyrukluların Türkiye’den gayrimenkul alım satım işlemlerine aracılık eden bir marka olacak. 2022 yılı haziran ayında da markasız emlakçıları hedeflediğimiz ayrı bir oluşumu hayata geçirmiş olacağız. Dört marka da birbirlerinin portföylerini  satabilecek” diye konuştu.

You Might Also Like

Ondörtüç Pendik ‘bugün al, yarın taşın’ loganıyla ev sahibi yapıyor
Turyap Niğde Temsilciliği Faaliyete Başladı
Tapuda 3 Milyon Satış, 96 Milyar TL Tapu Harcı
Kamu arazilerindeki turizm tesislerinin borçlarına erteleme
Kastamonu’nun Eşsiz Güzellikleri: Keşfedilmeyi Bekleyen En Gözde Lokasyonlar
TAGGED:Turyap

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Turkcell ve Kcell’den akıllı şehirler için güç birliği
Next Article ING’ye göre 2022’de kurlarda öne çıkacak 3 tema
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Gaziantep’ten Türkiye’ye Örnek Şehircilik Hamlesi: 4. Su Kaynağı, Metro Ve 14 Bin Konut Hedefi Açıklandı
Emlak Gazetesi
29 Nisan 2026
Emlakjet ve Endeksa’nın CFO’su Tansel Sözer Oldu
Emlak Haberleri
29 Nisan 2026
Halkidiki’de Ege Yapı ayrıcalığı ve yatırım fırsatları
Emlak Haberleri
29 Nisan 2026
İlk evim konut kampanyası ne zaman başlıyor? İlk evim kredisi başvurular ne zaman?
Emlak Haberleri
29 Nisan 2026
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?