By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: THY’den ücretsiz uçuş için yeni uygulama
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Ekonomi Haberleri > THY’den ücretsiz uçuş için yeni uygulama
Ekonomi Haberleri

THY’den ücretsiz uçuş için yeni uygulama

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 13 Şubat 2023 10:54
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

Türk Hava Yolları (THY), deprem bölgelerinden yapılan ücretsiz tahliye uçuşları için rezervasyon uygulaması dün akşam saat 20.00’de başladı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, yarından itibaren sadece rezervasyon yapanların uçağa kabul edilecekleri belirtilerek, şu bilgiler verildi:

“Vatandaşlarımızı bekletmemek için bu akşam 20.00 itibarıyla online kanallarımızdan rezervasyon sistemi açılacaktır. Yarın sabah 09.00’dan sonraki uçuşlar rezervasyon üzerinden sağlanacaktır. Sabah 09.00 öncesi uçuşlarda havalimanından binişler gerçekleştirilecektir.”

HATAY HAVALİMANI HİZMETE AÇILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle pistinde hasar oluşan Hatay Havalimanı’nın bugün hizmet vermeye başladığını bildirdi.

“Asrın felaketi” olarak nitelenen ve tüm bölgeyi sarsan depremler sonucunda 3 kilometrelik pistin 35 ayrı noktasında oluşan parçalanmalar ve yarıklar sebebiyle Hatay Havalimanı ulaşıma kapatılmıştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, onarım çalışmalarının tamamlanarak havalimanının hizmet vermeye başladığını duyurdu.

“Hatay Havalimanı pistindeki hasarı hızlıca onardık. Havalimanımız bugün hizmet vermeye başladı.” ifadelerinin kullanıldığı açıklamada, deprem sonrası havalimanındaki hasarlı alanlar ve onarım sonrası çekilen görüntülere yer verildi.

İGA EKİPLERİNCE 96 SAATTE ONARILDI

​​​​​​​Öte yandan, havalimanındaki onarım çalışmalarını gerçekleştiren İGA’dan da konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, depremlerde aldığı ağır hasar sonrasında kullanılamaz hale gelen ve tüm uçuşların durdurulduğu Hatay Havalimanı pistindeki tahribatın, bölgeye hızla intikal eden İGA inşaat ve teknik ekiplerinin hummalı çalışması ile onarıldığı kaydedilerek, “Afet bölgesine gönderilen lojistik yardımların ulaştırılması için hayati önem teşkil eden Hatay Havalimanı’nın pistinin öncelikli olan iki kilometrelik bölümündeki çalışmalar, 12 Şubat Pazar günü itibarıyla tamamlanarak operasyona hazır hale getirildi.” ifadesi kullanıldı.

THY UÇAĞI HATAY’A İLK UÇUŞUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Türk Hava Yolları(THY) uçağı depremin ardından hasar görerek uçuşlara kapatılan Hatay Havalimanı’na ilk test uçuşunu gerçekleştirdi. Uçakta yardım malzemeleri de götürüldü.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından pisti hasar gören Hatay Havalimanı’nın onarım çalışmaları İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA tarafından tamamlandı. Pist kontrol uçağını havalimanına sorunsuz bir şekilde iniş yapmasının ardından İstanbul Havalimanı’ndan havalanan THY’ye ait TK-3313 sefer sayılı uçağı, Hatay Havalimanı’na inişini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Yardım malzemeleri de götüren uçağın, bölgedeki afetzedeler eşliğinde ilk tahliye uçuşunu da gerçekleştirerek İstanbul Havalimanı’na iniş yapması bekleniyor.

‘Konut satışları gelecek yıl yukarı yönlü olacak’
Küresel Isınma Kurultayı İzmir’de yapılıyor
Enerjide milyarın üzerinde iki teşvik
İstanbul’da Halk Ekmek’e zam
Çin’in maliye politikası ekonomik büyümeye öncülük edebilir

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Depremin 8’inci gününde Hatay’daki yıkım havadan görüntülendi
Next Article ‘Uçuşlarımız ücretsiz olmaya devam edecek’
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?