By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: THY 2021’de uçak filosunu genişletti
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Ekonomi Haberleri > THY 2021’de uçak filosunu genişletti
Ekonomi Haberleri

THY 2021’de uçak filosunu genişletti

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 30 Aralık 2021 16:58
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

2020 yılı başlarında başlayan ve havacılık sektörünü derinden etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle tüm uçuşlarını askıya almak zorunda kalan THY, 2021 yılında yaptığı çalışmalar ve uçuşlarla büyüme ivmesini yakaladı. Söz konusu yılda Avrupa’da uçuş sayısını arttıran ilk sıraya yükselen havayolu şirketi kargo taşımacılığında da adından söz ettirdi. Turkish Cargo pandemi döneminde yaptığı operasyonlar ile pazar payını yüzde 5 üzerine taşıyarak dünyanın en iyi 5 hava kargo taşıyıcısı arasında yer aldı.

YOLCU UÇAKLARIYLA KARGO TAŞINDI

Havacılık sektörünü derinden etkileyen salgın döneminde uçakları park pozisyonuna çekmek zorunda kalan Türk Hava Yolları, Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın aldığı kararla bu dönemde kargo talebini karşılamak için yolcu uçaklarıyla kargo taşıyarak şirket gelirleri içindeki hava kargo payını arttırdı ve olumsuz dönemde şirketin ekonomi gücünü korumuş oldu. Tüm dünyanın eve kapandığı salgın döneminde Turkish Cargo da önemli bir sorumluluk üstlendi. Şirket bu dönemde uluslararası gıda ve medikal ürün zincirinin devamlılığını sağlamak için önemli bir adım attı. Başarılı hava kargo şirketi, koronavirüs aşısının bulunmasıyla birlikte dünyanın dört bir yanına aşı taşıyarak küresel iyileşmeye katkı sağladı.

2021 YILINDA 40,5 MİLYON YOLCUYA HİZMET VERİLDİ

Açıklanan verilere göre, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren İlker Aycı, 7 yıllık görev süresi boyunca 2014 yılından bu zamana kadar hem uçak filosunu hem de yolcu sayısını arttırdı. Havayolu şirketi, 2014 yılında 261 uçakla 108 ülkede 261 noktaya uçuş yaparken bu sayı 2021 yılında 373 uçakla 128 ülkede 328 noktaya çıktı. Havayolu şirketi 2021 yılı 11 aylık dönemde 40,5 milyon yolcuya hizmet verdi.


İLKER AYCI’YA JAPONYA DEVLET NİŞANI

2021 yılında büyük bir başarı ivmesi yakalayan Türk Hava Yolları bu dönemdeki başarıları ödüllendirildi. Havayolu şirketi pandemi döneminde, Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği (APEX) tarafından gerçekleştirilen “APEX Health Safety” değerlendirmesinde en yüksek statü olan ‘Diamond’ seviyesinde sınıflandırıldı. Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ise ‘CEO Yaşam Boyu Başarı ödülüne layık görüldü. Aycı ayrıca Japonya İmparatoru tarafından devlet nişanı ile onurlandırıldı.

Bazı taşınmazların imar planları karara bağlandı
Kurum: Ülkemizde acil dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konut var
Erkek giyim markası Lufian konkordato istedi
Çukurova havalimanı 2022’de hizmete giriyor
Konut satışları üst üste 4. ayında da geriledi

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article THY’den ‘7 Avrupa ülkesinden yasak geldi’ haberine yalanlama
Next Article Gayrimenkul Sektörünün En Beğenilen CEO’su İnanç Kabadayı Oldu
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN? TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak?
Emlak Gazetesi
4 Aralık 2025
Türkiye sağanak yağışın etkisine girecek: Ege’den başlayarak yurdu saracak
Emlak Gazetesi
4 Aralık 2025
İSKİ açıkladı: 4 Aralık İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç?
Emlak Dünyası
4 Aralık 2025
Gayrimenkul satışlarında tüm zamanların en yüksek seviyesi!
Ekonomi Haberleri
4 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?