Fikirtepe Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: “Tasarrufa İlk Adım”
Share
Kayıt olmak
9
Bildiri Daha Fazla Göster
Emlak Haberleri
Türkiye’nin Yatırım Geleceği: Gayrimenkul Sertifikası ile Tanışın!
6 saat önce
Ekonomi Haberleri
Temmuz ayı faiz kararı yarın açıklanacak
9 saat önce
Ekonomi Haberleri
Konut alımında yeni finansman modeli: Gayrimenkul sertifikası
9 saat önce
Sektörden
56 ilde 642 arsa satışa çıkıyor: Bakanlık o illier açıkladı!
9 saat önce
Emlak Dünyası
İstanbul’da yılın en sıcak günü yaşanacak: Termometreler 40 dereceyi görecek
9 saat önce
Emlak Haberleri
Konutta yeni dönem: Detayları Murat Kurum açıklayacak
9 saat önce
Emlak Haberleri
Rüzgarla yayılmıştı: Urla’daki orman yangını kontrol altına alındı
9 saat önce
Emlak Haberleri
23 Temmuz il il hava durumu: Sıcaklık rekorları kırılıyor
9 saat önce
Ekonomi Haberleri
İzinsiz yabancı işçi çalıştıranların faturası ağırlaştı! Geri gönderme masraflarını işveren ödeyecek!
9 saat önce
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Ekonomi Haberleri > “Tasarrufa İlk Adım”
Ekonomi Haberleri

“Tasarrufa İlk Adım”

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 28 Nisan 2020 15:02
Emlak Televizyonu
Share
4 Min. Okuma
SHARE

Tam da şimdi “Gelecek”; tam da şimdi “Tasarruf”

Murat Çiftçi: Kampanyamızda, tasarruf sahipleri için, mevcut tasarruf programlarımızın sunduğu düşük maliyetin çok daha altına inmiş bir maliyet söz konusu. Çünkü kurum olarak, hem içinden geçtiğimiz zorlu dönemde üzerimize düşen sosyal sorumluluğu üstlenmeye ve milli ekonomiye katkı sunmaya hem de, Birlikte Tasarruf Finans modelimizi tabana yayma ve tasarruf bilincini artırma mücadelemize devam etmeye kararlıyız. Başka bir ifadeyle, 2020-2023 arası için başlattığımız Tasarruf Seferberliği stratejimizin bir parçasıdır bu kampanya. 28 Nisan 2020 tarihi itibariyle, kampanyanın başladığı ilk 11 gün içinde, 3.000 yeni BİREVİM tasarruf sahibi hayallerine kavuşmak için yarınlarına yeni bir adım attı. Halkımızın bize duyduğu güven için şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum.”

3.5 yıl gibi kısa bir sürede tasarruf finans sektörüne ivme kazandırma başarısı gösteren “BİREVİM”, tüm dünya olarak “dayanışmaya” en çok ihtiyaç duyduğumuz ve yepyeni bir dünyaya doğru ilerlediğimiz bu dönemde; hem dönemin ruhunu iyi yansıtan hem de tasarruf finans modelini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan “Tasarrufa İlk Adım” kampanyasıyla sektöre yeni bir soluk getirdi.

BİREVİM’in mevcut tasarruf programlarının sunduğu düşük maliyetin de altında bir özellik taşıyan ve peşinat ile teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanya ile BİREVİM, tüm dünya olarak içinden geçtiğimiz zorlu dönemde kurum olarak sorumluluk üstlenmeye devam ederek; daha fazla insanı “Birlikte Tasarruf Finans” modeliyle tanıştırmayı hedefliyor. Bu kampanya ile, 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden, en az 23 ve en çok 50 ay taksit ve sadece yüzde 1 gibi cüzi bir çalışma bedeli ile birikim yapmaya başlanabiliyor. Üstelik taksit miktarına bağlı olarak minimum 12 ay sonra tasarruf sahibi, en başta belirlediği tasarruf miktarının tümünü teslim alıp, kalan taksitleri ödemeye devam edebiliyor.

“Birlikte Tasarruf”un toplumun tüm kesimine yayılarak, finansal ihtiyaçların her alanında kullanılabilir hale gelmesi temel hedeflerden birisi

Konuyla ilgili bir açıklama yapan BİREVİM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Kurum olarak tasarruf finans sistemini, ev ve araba edinme amacının ötesine taşıyarak, finansal ihtiyaçların her alanında kullanılabilir hale gelmesi temel hedeflerimizden birisi.” dedi. “Tasarrufa İlk Adım” kampanyasının, bu hedeflerinin de bir anlamda ilk adımı olduğunu vurgulayan Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti: “Başta tarım, turizm ve evlilik sektörleri olmak üzere, “Birlikte Tasarruf” modelimizi farklı sektörlere taşıma hedefimizin de hazırlıklarını tamamladık. Ayrıca, potansiyel tasarruf sahiplerinin kendilerini daha rahat hissedecekleri küçük miktarlar üzerinden tasarruf deneyimi edinmelerini sağlayarak, tasarruf bilincini yaygınlaştırmak da bir başka hedefimiz. Başka bir ifadeyle, 2020-2023 arası için başlattığımız ve 3 milyon kişiye ulaşmayı hedeflerdiğimiz Tasarruf Seferberliği stratejimizin bir parçasıdır bu kampanya.”

İlk 11 gün içinde, 3.000 yeni BİREVİM tasarruf sahibi, hayallerine kavuşmak için yarınlarına yeni bir adım attı.

Tasarrufa İlk Adım kampanyasından yararlanacak tasarruf sahiplerinin, Birlikte Tasarruf Finansı ile oluşturacakları birikimi, aynı diğer finans araçlarında olduğu gibi; ister daha büyük hayaller için ev/araba tasarrufunda peşinat yapabilme, ister herhangi bir ihtiyaçlarını karşılama şeklinde kullanabileceklerini vurgulayan Murat Çiftçi, sözlerini şöyle tamamladı: “Tasarrufa İlk Adım kampanyamızda, tasarruf sahipleri için, mevcut tasarruf programlarımızın sunduğu düşük maliyetin çok daha altına inmiş bir maliyet söz konusu. Çünkü kurum olarak, hem içinden geçtiğimiz zorlu dönemde üzerimize düşen sosyal sorumluluğu üstlenmeye ve milli ekonomiye katkı sunmaya hem de, Birlikte Tasarruf Finans modelimizi tabana yayma ve tasarruf bilincini artırma mücadelemize devam etmeye kararlıyız. Başka bir ifadeyle, 2020-2023 arası için başlattığımız Tasarruf Seferberliği stratejimizin bir parçasıdır bu kampanya. 28 Nisan 2020 tarihi itibariyle, kampanyanın başladığı ilk 11 gün içinde, 3.000 yeni BİREVİM tasarruf sahibi, hayallerine kavuşmak için yarınlarına yeni bir adım attı. Halkımızın bize duyduğu güven için şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum.”

Son bir yılda konut kiraları yüzde 156 arttı!
Resmi Gazete’de bugün (24. 04. 2024)
Almanya’da çifte vatandaşlığa kolaylık
İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik projesindeki 30 daireyi satışa açtı.
İstanbul’da enflasyon Haziran’da yüzde 94’ü aştı
TAGGED:BirevimTasarruf

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article TOKİ Manisa kura çekilişi sonuçları
Next Article ‘Antik Çağın’ kutsal alanı: Labranda Antik Kenti
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Türkiye’nin Yatırım Geleceği: Gayrimenkul Sertifikası ile Tanışın!
Emlak Haberleri
23 Temmuz 2025
Temmuz ayı faiz kararı yarın açıklanacak
Ekonomi Haberleri
23 Temmuz 2025
Konut alımında yeni finansman modeli: Gayrimenkul sertifikası
Ekonomi Haberleri
23 Temmuz 2025
56 ilde 642 arsa satışa çıkıyor: Bakanlık o illier açıkladı!
Sektörden
23 Temmuz 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler