By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Sur Yapı Antalya’da 678 daire daha teslim edildi
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > Sur Yapı Antalya’da 678 daire daha teslim edildi
Emlak Haberleri

Sur Yapı Antalya’da 678 daire daha teslim edildi

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 19 Nisan 2021 16:55
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Sur Yapı 8 milyar TL’lik yatırım bütçesiyle hayata geçirdiği Sur Yapı Antalya Projesi’nin ilk anahtar teslimleri 2020 Haziran ayında, A parsel 9 blokta 606 dairede gerçekleşti. Projenin kademeli olarak tamamlanan diğer parsellerinde de teslimler tüm hızıyla devam ediyor. Sur Yapı, Park Etabı’ndaki D ve E parselinin iskan işlemlerini, geçtiğimiz ay Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı’yla koordineli şekilde tamamladı. Antepe A.Ş.’ye teslim edilen D ve E parselindeki 10 bloktaki 678 dairenin anahtarları bugün gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Muhittin Böcek’ten teşekkür
Pandemi nedeniyle sınırlı bir katılımcıyla sade bir şekilde gerçekleştirilen törene online katılım sağlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek; “Sur Yapı tarafından inşaat devam ediyor. Biz de vatandaşlarımıza kira desteği vermeyi sürdürüyoruz. Diğer yandan alt yapı ve peyzaj çalışmalarını da tamamladık. Bugün 472 hak sahibinin evlerini teslim ediyoruz. Şimdiye kadar Antalya için taş taş üstüne koyan, emek veren, bu projeyi başlatan, yürüten herkese, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanlarına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Sur Yapı’nın kıymetli çalışanlarına, Genel Müdürü’ne, yönetimine teşekkür ediyorum. Proje son hızıyla devam edecek ve tüm hak sahibi vatandaşlarımız etap etap evlerine kavuşacaklar” dedi.

“Sur Yapı ailesi büyümeye devam ediyor”
Teslimlerle ilgili bilgi veren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Antalya’da inşa ettiğimiz yeni şehir adım adım gerçeğe dönüşüyor. Antalya projemizin ilk etabı olan Park Etabı’nın 606 daireden oluşan 9 bloklu A parselinde, 2020 Haziran ayında teslimlerle birlikte yaşamı başlatmıştık. E ve D parsellerindeki 472’si hak sahiplerinin olmak üzere toplamda 678 dairenin daha teslimiyle Sur Yapı ailemiz büyümeye devam ediyor. Bu parsellerdeki dairemizin geçtiğimiz aylarda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın desteği ile iskanlarını almıştık. Biz de dairelerimizi tamamlayıp Antepe’ye teslim ettik. Nihayet bugün, gerçekleştirilen törende daire sahiplerimiz evlerinin anahtarlarına kavuştu. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sur Yapı çatısı altına giren yeni daire sahiplerimize evlerinde sağlık ve huzur içinde yaşamalarını diliyorum” dedi.

 “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz”
Elmas sözlerine şöyle devam etti; “İnşa sürecini hızla gerçekleştirirken hak sahiplerine verdikleri kira desteği için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, projenin tüm süreçlerinde destek olan başta Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek olmak üzere Antepe A.Ş.’ye ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı çalışanlarına bu süreçte bize verdikleri destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yatırımcının Gözü Ankara Eskişehir Yolu Üzerindeki Arsalarda
Kum fırtınasına karşı bitkilendirme önerisi
Ev alıp satacaklar dikkat
İnşaat malzemeleri ihracatı nisan ayında 2,5 milyar dolar seviyesini aştı
Erdoğan talimat vermişti! İşte 10 adımda dönüşüm süreci
TAGGED:Sur Yapı Antalya

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Bodrum yaza hazırlanıyor
Next Article ABD Hazinesi, iklim merkezi oluşturdu
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?