Fikirtepe Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Sentez Merter yeni nesil dükkanlarıyla tekstil piyasasına nefes aldırıyor
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > Sentez Merter yeni nesil dükkanlarıyla tekstil piyasasına nefes aldırıyor
Emlak Haberleri

Sentez Merter yeni nesil dükkanlarıyla tekstil piyasasına nefes aldırıyor

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 24 Ağustos 2023 12:45
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

Tekstil ve hazır giyim sektörünün talebi üzerine Merter’de hayata geçirilen yeni nesil kadın giyim alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’, giyimin öncü markalarını aynı çatı altında topluyor.

Türkiye’nin hazır giyim merkezi Merter’in, en büyük ve en yeni toptan kadın hazır giyim alışveriş merkezinin kapılarını açmasına sayılı günler kala dükkanlar yatırımcılarıyla buluşmaya devam ediyor.

Sentez Merter Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilen ‘Sentez Merter’in, eski ve güvensiz yapı stoğu olan binaların altlarına sıkışmış dükkanlar için yeni nesil bir alternatif olduğunu belirten proje pazarlama şirketi K&B Property Türkiye Genel Müdürü Kudret Hazer “Sentez Merter, hayata geçmeden önce bir anket yapıldı. Güngören, Merter, Laleli, Osmanbey, Zeytinburnu ve Bayrampaşa’daki esnafla gerçekleştirilen bu anket sonucunda gördük ki; Merter için böyle bir talep var. Fizibilite çalışmalarının ardından ‘Sentez Merter’ hayat buldu. Tekstil ve hazır giyim sektörünün yoğun olarak bulunduğu bu bölgelerde çok eski yapı stoğu var. Burayı, birçoğu çok deprem güvenliği dahi olmayan bu eski binaların alt katlarındaki plansız dükkanlar için ultra modern şartlar sağlayan yeni nesil bir pazar yeri olarak düşünebiliriz” dedi.

İskanı alınan, kat mülkiyetlerinin ve tapuların hazır olduğu ‘Sentez Merter’in, 24 bin metrekare kapalı alanda 240 adet satışa hazır dükkândan oluştuğunu söyleyen Kudret Hazer, uluslararası bir merkez yaptıklarının altını çizdi.

En kapsamlı yeni nesil kadın tekstil alışveriş merkezi olarak tanımlanan ‘Sentez Merter’de dükkan büyüklükleri 20 metrekareden başlıyor ve 100 metrekareye kadar modüler sistemle büyütülebiliyor. Satış ve kiralama süreci devam eden dükkanların yüzde 50’si şimdiden tamamen doldu. Satış fiyatları 8 milyon 140 bin TL’den başlayan dükkanlar, vade farksız 24 ay taksitle satışa sunuluyor. Hava parasının olmadığı kiralama sisteminde ise dükkanların kira fiyatları aylık 33 bin TL’den başlıyor.

Sektörün her türlü ihtiyacını karşılamasına olanak veren ‘Sentez Merter’ toplantı odaları, defile alanı, döviz bürosu, showroom, restoran, kafe, banka, otopark ve vale hizmetleri gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Yükleme alanları, AVM’yi gezenlerden bağımsız özel yük asansörleri ile bir tekstilcinin tüm ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. Ulaşımın son derece kolay olduğu ‘Sentez Merter’, metro ve raylı sistemin kesiştiği noktada yer alıyor.

Kentsel dönüşüm için yeni düzenleme getirildi
Koronavirüs Karadeniz’e yaradı
Tamer Özyurt: “Aldığı evin iki kat prim yapacağını bilen vatandaş bankaya koştu”
Ducati has all the cards’ to win 2017 MotoGP title, says CEO
World Cities Congress İstanbul 2019
TAGGED:Sentez Merter

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Serdar Bilgili, Manhattan’da gökdelene ortak oldu
Next Article TCMB’den şahin faiz artışı
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Babalar Günü İçin Novo’da Yatırım Zamanı
Sektörden
13 Haziran 2025
Sivas Gürün’de 4 büyüklüğünde deprem
Sektörden
13 Haziran 2025
Piyasalar Faiz İndirimi Bekliyor
Emlak Gazetesi
13 Haziran 2025
Düşler Vadisi Riva: İstanbul’un Yeni Gözdesi, Masalsı Villalarıyla Doğayla İç İçe Bir Yaşam Alanı!
Emlak Haberleri
13 Haziran 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?