By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Rüyada evde fırtınaya yakalanmak hayırlı mıdır?
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Sektörden > Rüyada evde fırtınaya yakalanmak hayırlı mıdır?
Sektörden

Rüyada evde fırtınaya yakalanmak hayırlı mıdır?

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 4 Ekim 2020 09:25
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Rüyada fırtına görmek, rüya sahibinin hayatında çok büyük gelişmelerin olacağına yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin hiç beklemediği bir anda inanamayacağı kadar güzel gelişmelerin olacağına yorumlanmaktadır. Rüyada fırtına görüldüğü duruma göre farklı yorumlandığından rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı kalarak detaylı tabir edilmesine dikkat etmek gerekmektedir. Bazen hayırlı ve güzel gelişmelerin habercisiyken bazen rüya sahibinin hayatının alt üst olacağına işaret etmektedir. 

RÜYADA FIRTINAYA YAKALANMAK

Rüyada fırtınaya yakalandığını görmek, rüya sahibinin kötü ve hayırsız haberler alacağına, hayatında bazı olayların kötüye gideceğine yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin hayatında bazı değişiklikler olacağına ve iş hayatında çok yoğun çalışacağı bir sürece gireceğine işaret etmektedir. 

RÜYADA KASIRGA GÖRMEK

Rüyada kasırga gören kişinin gerçek hayatında çok zorlu bir süreçten geçeceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin yaptığı planların istediği gibi gitmeyeceğine, hedeflerine ulaşamayacağına ve maddi olarak büyük sıkıntı içine girdiğine yorumlanmaktadır. 

RÜYADA FIRTINA ÇIKMASI

Rüyada fırtına çıktığını gören kimsenin hayatında bazı değişikliklerin olacağına ve bu değişimlerin rüya sahibinin çok mutlu edeceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin hem iş hem de eğitim hayatında bazı kararlar alçağına ve bu kararları adım adım gerçekleştireceğine işaret etmektedir. 

RÜYADA RÜZGAR GÖRMEK

Rüyada rüzgar görmek, rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğine ve bazı güzel değişikliklerin olacağına işaret etmektedir. 

RÜYADA EVİN İÇİNDE FIRTINA GÖRMEK

Rüyada evinde fırtına gören kişinin çok büyük maddi kayıplar yaşayacağına ve sıkıntıya düşeceğine işaret eder. Rüya sahibinin yakın çevresinden göreceği kötülüğe ve ihanete de yorumlanmaktadır. 

ALİMLERİN YORUMLARINA GÖRE RÜYADA FIRTINA GÖRMEK

Nablusi: Rüyada rüzgar görmek, kuvvetine fayda ve zarar bakımından kendisinden aşağıdaki mahlukat üzerine kahr ve galabesinden dolayı sultana delalet eder. Bazen de sultanın mülk ve askerine, yardımcılarına, emirlerine, askerlerin haberlerine delalet eder. Rüzgarın Süleyman (A.S.)’m hizmet ve yardımında bulunduğu malumdur. Bazen rüzgar, şiddetle estiği zamandaki sesinden, ağaçlan düşürdüğünden, gemileri batırdığından dolayı haraba ve afata delalet eder. özellikle batı tarafından esiyorsa. Çünkü Ad kavmini helak eden rüzgar bu rüzgardır. Yine bu rüzgar, yağmur yağdıran bulutları yüklü değildir.

İbn-i Şirini: Şiddetli bir rüzgarın estiğini görmek; o bölgede yaşayanların büyük bir korkuyla karşılaşmalarına işarettir. Ağaçları kökünden sökecek derecede kuvvetli esen bir rüzgar; veba, kolera gibi felaketlere sebep olacak hastalıklara veya büyük bir kıtlığa delalet eder.

Kirmani: Sam rüzgarları yani sıcak esen rüzgarlar; yakıcı hastalıklara, kış rüzgarı; soğuk hastalıklara delalettir. Rüzgarın sakin sakin esmesi, sıhhat ve selamettir. Bahar rüzgarları, o bölgede yaşayanların huzuruna işarettir.
Rüzgarın kendisini sürüklediğini gören, fayda ve mevki sağlayacağı uzun bir yolculuğa çıkar.

Serbest piyasada döviz açılış fiyatları (16.01.2024)
Meteoroloji’den kuvvetli sağanak uyarısı
İstanbul, sabaha yangınla uyandı!
Kapalıçarşı 1 Haziran’da açılacak
Modüler inşaatla 3 yılda 1 milyon konut üretmek mümkün 
TAGGED:İşRüzgarRüyadaGörmekHayatında

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Barbaros Hayrettin Paşa’nın mirası kale turistlerden ilgi görüyor
Next Article Hem havadan hem yerden görsel şölen
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?