By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satış ve imar planında değişiklik
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Gazetesi > Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satış ve imar planında değişiklik
Emlak Gazetesi

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satış ve imar planında değişiklik

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 3 Haziran 2022 12:04
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile ilgili Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı Ankara’nın Çankaya ilçesi Söğütözü Mahallesi’ndeki taşınmazın 533 milyon lira bedelle en yüksek teklifi veren Anka Kervansaray Konut Yapı Kooperatifine satışı uygun bulundu.

Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı Ankara’nın Mamak ilçesi Üreğil Mahallesi’ndeki taşınmazın 126 milyon 500 bin lirayla en yüksek teklifi sunan Yükselen Koleji Eğitim AŞ’ye satılması kararlaştırıldı.

İzmir’in Çeşme ilçesi 16 Eylül Mahallesi’ndeki taşınmazın 101 milyon lira, Reisdere Mahallesi’ndeki diğer taşınmazın da 71 milyon 500 bin lirayla en yüksek teklifi veren Alares Elektrik Üretim AŞ’ye satılması uygun görüldü.

Maliye Hazinesine kayıtlı İstanbul’un Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi’ndeki parselin 390 milyon lirayla en yüksek teklifi veren Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’ye satışı uygun bulundu.

İmar planı değişiklikleri

Öte yandan, mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı özelleştirme kapsam ve programında bulunan Antalya’nın Manavgat ilçesi Çolaklı Mahallesi’ndeki taşınmaza ilişkin, “otel alanı, rekreasyon alanı ve yol kararları getirilmesine” yönelik Özelleştirme Başkanlığınca hazırlanan imar değişikliği planı ile uygulama imar planı değişikliğinin onaylanmasına karar verildi.

Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna kayıtlı Aydın’ın Kuşadası ilçesi Soğucak Mahallesi’ndeki parsele ilişkin “ticaret-turizm alanı, günübirlik tesis alanı, trafo alanı, park ve yol kullanım kararları getirilmesine” yönelik hazırlanan nazım ve uygulama imar planı değişikliklerinin onaylanması kararlaştırıldı.

Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ Genel Müdürlüğüne kayıtlı Denizli’nin Acıpayam ilçesi Akalan Mahallesi’nde bulunan parsele ilişkin “ticaret, turizm, konut alanı, terminal, trafo alanı, park ve yol kullanım kararları” getirilmesine yönelik hazırlanan nazım ve uygulama imar planı değişikliklerinin onaylanması uygun bulundu.

Mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı İzmir’in Seferihisar ilçesi Payamlı Mahallesi’ndeki parsele ilişkin “ticaret, turizm alanı, park alanı ve yol kullanım kararları” getirilmesine yönelik nazım ve uygulama imar planı değişikliklerinin onaylanmasına karar verildi.

Mülkiyeti Elektrik Üretim AŞ’ye kayıtlı İzmir’in Aliağa ilçesi Aliağa Mahallesi’ndeki 3 parselin ve mülkiyeti Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ adına kayıtlı 4 parseldeki taşınmaza ilişkin, “sanayi tesis alanı, teknik altyapı alanı ve yol kullanım kararları” getirilmesine yönelik çevre düzeni, nazım imar ve uygulama imar planı değişikliklerinin onaylanması kararlaştırıldı.

Mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi Yukarısöğütönü Mahallesi’ndeki parsele ilişkin konut, okul, sağlık tesisi, kültürel tesis, trafo alanı, yolun da aralarında olduğu imar planı değişikliğine itirazların ise reddedilmesine karar verildi.

Bolu Dağı tüneli trafiğe kapatıldı
İstanbul’da Pazar günü bu yollar kapalı olacak
Bartın’da 3,9 büyüklüğünde deprem
Alinur Aktaş: Bursa’nın geleceği kentsel dönüşümdür
Sınava girecekler dikkat: Pazar günü yollar kapanacak!

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Mayısta en çok paket turların fiyatı arttı
Next Article Konut fiyatlarını daha da artıracak karar
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?