By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: NG yatırımları sürdürecek 2 otel açıp, madende büyüyecek
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Sektörden > NG yatırımları sürdürecek 2 otel açıp, madende büyüyecek
Sektörden

NG yatırımları sürdürecek 2 otel açıp, madende büyüyecek

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 17 Ocak 2023 10:20
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

2 yeni otelin de aralarında bulunduğu yeni yatırımların hayata geçeceğini vurgulayan Güral, “Bodrum-Ortakent’te 40 villadan bir turizm kompleksini Türk turizmine kazandıracak olmanın heyecan ve mutluluğunu biz şimdiden yaşamaya başladık. Kemer Göynük’te mevcut otelimizin yanında bulunan araziyi satın aldık. Burada 53 villalık bir proje yapacağız ve bu proje Türkiye’de bir ilk olacak” dedi. Madencilikte hızlı bir büyüme kaydettiklerini dile getiren Güral, “NG Madencilik, şu anda 21 maden sahasına sahip. Bu sene içerisinde izinlerin alınmasıyla birlikte hem kendi şirketimiz hem Türk seramik sektörü hem de ihracat pazarları içinde madencilikte de artık iddialı bir noktaya geldiğimizi inşallah önümüzdeki sene burada yapacağımız toplantı da sizleri duyurmuş olurum diye tahmin ediyorum” dedi.

Rusya-Ukrayna kriziyle başlayan süreçte enerji arzının öneminin görüldüğünü belirten Güral, “Temiz ve yeşil enerji türünden yenilenebilir enerjiye de biz önem verdik. Ve bu süreç içerisinde 25 kilovatlık bir enerji yatırımı gerçekleştirdik. Bu anlamda da yük seramik sektöründe bu enerji yatırımını, fabrikasında, çatılarında yapıp kullanan ilk, tek ve en büyük enerji yatırımına sahip marka haline geldik” diye konuştu.

Yurtdışında 16 mağaza daha açacak

NG Kütahya Seramik’in 240 mağazaya ulaştığını ve 2022 senesinde 16 bin metrekare alana sahip yeni mağaza açılışı gerçekleştirdiğini belirten Güral, “2023 yılında 21 mağaza açılışı gerçekleştireceğiz. Ayrıca İzmir’de yeni bir bölge müdürlüğü projemiz var. Mart veya Nisan sonu gibi yeni bölge müdürlüğü merkezimizi hazır hale getireceğiz” dedi. Yurt dışı mağazalar konusuna da değinen Güral şunları kaydetti: “Yurt dışında bizim hali hazırda NG Kütahya Seramik tabelalı 80 mağazamız var. Bu sene 16 mağaza daha açacağız. Dubai, Riyad, Cidde, Kosova, Belgrad, İngiltere Cardiff, Stockholm, Hollanda Den Haag, Gent, Umman, Kuveyt, Erbil, Bağdat, Haskova, Bratislava, Marakeş Fas olmak üzere 16 yeni mağaza ile 96 mağazaya çıkıyoruz.”

NG Kurucu Başkanı Nafi Güral: “Sıkıntılı dönemlerde yatırım yaptık”

Türkiye geçmiş dönemlerde çok zor sınavlardan geçtiğine değinen NG Kurucu Başkanı Nafi Güral, şunları kaydetti: “Son zamanların popüler gündem maddeleri arasında, enflasyon, yüksek faiz, kredi maliyetleri, piyasaların daralması, üretimi etkileyen faktörleri duyuyoruz. Sıkıntısı olmayan yatırımcı ve iş insanları dahi bu sıkıntılı atmosferde yer aldığı için ‘acaba neler olabilir’ şeklinde endişe ve kaygı duyarak frene basmasa bile ayağını gazdan çekiyor. Ben tam 62 yıldır çalışıyorum. Sıkıntılı dönemlerde yatırım yapmayı alışkanlık haline getirdik. Bizim yeni fabrika ve üretim tesisi yatırımlarımızın büyük bir kısmı hep sıkıntılı dönemlerdedir.”

Türkiye İMSAD Ağustos 2020 Sektör Raporu yayınlandı
Japonya, Okyanusun Ortasındaki Bu İki Adet “Kaya”yı Korumak İçin Neden 600 Milyon Dolar Harcadı?
İzmir’in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde depremin ardından Prof. Dr. Hasan Sözbilir’den yorum: ‘Panik yaratacak bir durum yok…’
‘Türkiye’nin rekabet gücü sarsılıyor’
Bakan Kurum, Doğanyol ve Pütürge’de incelemelerde bulundu

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Alibeyköy Barajı’nda sular çekiliyor
Next Article Çat Barajı Sulama Tüneli inşaatında sona yaklaşıldı
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
XVI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi
Ekonomi Haberleri
5 Aralık 2025
8. Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi 9 Aralık’ta
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?