By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Mondial du Bâtiment 2022, düşük karbonlu yapı temasında benzersiz bir uluslararası organizasyon
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Sektörden > Mondial du Bâtiment 2022, düşük karbonlu yapı temasında benzersiz bir uluslararası organizasyon
Sektörden

Mondial du Bâtiment 2022, düşük karbonlu yapı temasında benzersiz bir uluslararası organizasyon

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 29 Nisan 2022 12:12
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Mondial du Bâtiment çatısı altındaki BATIMAT, IDÉOBAIN, INTERCLIMA Fuarları öncülüğünde başlatılan “Low Carbon Construction Tour” konferans serisi, yapı sektöründeki karbon kullanımını azaltmaya yönelik çözümler bulma amacı taşıyan uluslararası ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedefliyor. Konferans serisi, 2022 yılının Nisan-Temmuz aylarında 12 farklı Avrupa ve Afrika ülkesinde gerçekleşecek.
Buna paralel olarak, Mondial du Bâtiment, düşük karbonlu yapı alanında uzmanlaşmış Avrupa ve Afrika’da yer alan ilk 100 mimarlık ofisinin katılımını hedefleyen özel bir program da sunuyor.

BATIMAT, INTERCLIMA ve IDÉOBAIN öncülüğünde Low Carbon Construction Tour
Son yıllarda inşaat sektörü, birçok ülkede karbon nötrlüğünün sağlanması için bir ön koşul olan binaları karbondan arındırma amacıyla yeni yapı yöntemleri geliştiriyor.
Sektörün ve gelişmelerin takipçisi olan Mondial du Bâtiment Fuarları, düşük karbonlu yapı alanında öncü olma konusunda kararlılık taşıyor. Konferansların amaçları; çözümleri teşvik etmek, farklı ülkeler tarafından uygulanan proje örneklerini ön plana çıkarmak ve iyi uygulama yöntemleri konusunda fikir alışverişi yapmak.

Birinci aşama: BATIMAT, IDÉOBAIN, INTERCLIMA tarafından düzenlenen “Low Carbon Construction Tour” etkinliği kapsamında yerel aktörlerle buluşmak. Küresel ve yerel vizyonlarını paylaşmak, fikir alışverişi için uygun ortamlar yaratmak ve 3-6 Ekim tarihleri arasında Paris’te gerçekleşecek olan BATIMAT, IDÉOBAIN et INTERCLIMA Fuarları’nda sunulacak çözümleri tanıtmak adına 12 farklı ülkede yerel uzmanların katılımıyla bir konferans serisi düzenlenecektir. (Program takvimini aşağıda bulabilirsiniz)

İkinci aşama: Uluslararası ziyaretçileri, binaların karbon nötrlüğüne katkıda bulunan çözümlerin tanıtılacağı farklı fuarlarda ağırlamak. Bu süreçte, daha önce BATIMAT, IDÉOBAIN, INTERCLIMA öncülüğünde düzenlenen “Low Carbon Construction Tour” etkinliği sırasında bir araya gelinen uzmanların katılımıyla bir tartışma alanı da sunulacak.

BATIMAT’ta öne çıkan diğer etkinlikler:
• Düşük karbonlu yapı konusunda düzenlenecek olan uluslararası bir konferans
• ‘’Üretkenliğin geri kazanılması ve karbon ayak izinin iyileştirilmesi” isimli saha dışı yapı teması üzerine uluslararası bir sempozyum
• École des Ponts (Fransa’nın en iyi teknik okullardan biri) tarafından düzenlenen, 27 farklı oturumda 27 farklı uluslararası konuşmacının yer aldığı ve dijital olarak da yayımlanacak olan konferans programı

BATIMAT, INTERCLIMA ve IDÉOBAIN Öncülüğünde “Low Carbon Construction Tour” Konferans Programı (Programın değişme olasılığı sebebiyle güncel tarihleri takip ediniz)


Düşük karbon taahhüt eden en büyük 100 uluslararası mimarlık ofisi 3-6 Ekim 2022 tarihleri arasında Paris’te bir araya gelecek.
Mondial du Bâtiment Fuarları, Avrupa ve Afrika’nın en büyük 100 düşük karbonlu mimarlık ofislerini ve uzmanlarını 3-6 Ekim 2022 tarihleri arasında Paris’te, Porte de Versailles Sergi ve Konferans Merkezi’nde bir araya getirmeyi hedefliyor.
Katılımcılara konferanslara katılacakları, karar alıcılarla tanışacakları, şantiye ve örnek binaları gezme fırsatı bulacakları eşsiz bir program sunuluyor.

Hazır ve sanal ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler
İSKİ’den çağrı: Rögar kapakları çalındığında bildirin
Enflasyon yüzde 50’yi aştı
İpotekli konut satışına dikkat!
İstanbul 4 bin havalimanı ve havayolu işletmecisini ağırlayacak
TAGGED:Mondial du Bâtiment 2022Mondial du Bâtiment

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Kesin yapı yasağı olan taşınmazlara ilişkin düzenleme
Next Article Asgari ücretliye tatil hayal
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
XVI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi
Ekonomi Haberleri
5 Aralık 2025
8. Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi 9 Aralık’ta
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?