By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Martı GYO, aktif toplamını yüzde 91 büyüttü
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Patronlar Dünyası > Martı GYO, aktif toplamını yüzde 91 büyüttü
Patronlar Dünyası

Martı GYO, aktif toplamını yüzde 91 büyüttü

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 21 Kasım 2022 09:52
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

Martı GYO’nun Genel Kurul’da paylaşılan bilançosunda, yatırım amaçlı gayrimenkulde yaşanan %129’luk artış ile Şirket aktif toplamının %91 büyüyerek 2.133.314.947 TL’ye ulaştığı görüldü. Şirketin kısa vadeli yükümlülüklerde son iki yılda kaydettiği %343’lük iyileşme, özkaynaklardaki %109’luk artış da, Martı GYO’nun kaynak kompozisyonundaki pozitif gelişimi gösteren diğer unsurlar oldu.

Ödenmiş sermayesi 330 milyon TL olan Martı GYO’nun piyasa değeri, 16 Kasım 2022 BİST kapanış hisse fiyatı ile birlikte 1.072.500.000 TL’ye ulaşmış bulunuyor.

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Martı GYO) Olağan Genel Kurulu, 16 Kasım 2022 Çarşamba günü The Artisan Hotel İstanbul’da gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Martı GYO yönetimi de yeniden belirlendi. Martı GYO yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:  Nurullah Emre Narin (Başkan), Mine Narin (Başkan Yardımcısı), Pakize Oya Narin (Üye),   Ersin Taranoğlu (Bağımsız Üye), Halil Bülent Çorapçı (Bağımsız Üye), Mehmet Erdoğan (Üye), Hüseyin Ferit Volkan (Üye), Zekeriya Serhan Altınordu (Üye) ve Hasan Emre Temelli (Üye).

Genel Kurul’da görüşülen 01 Nisan 2021 – 31 Mart 2022 özel hesap dönemine ilişkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bağımsız Denetim Rapor, SPK ve TTK bilanço ve kâr-zarar hesapları ortaklara sunuldu.  31 Mart 2022 tarihli değerleme raporlarına göre; bilanço yatırım amaçlı gayrimenkulde yaşanan yüzde 129’luk artışın da etkisi ile aktif toplamın yüzde 91 artış kaydederek 2.133.314.947 TL’ye ulaştığı görüldü. Martı GYO’nun kısa vadeli yükümlülüklerde son iki yılda kaydettiği yüzde 343’lük azalma ve özkaynaklardaki yüzde 109’luk artış da, Şirketin kaynak kompozisyonundaki performansını gösteren diğer gelişmeler olarak öne çıktı.

Ödenmiş sermayesi 330 milyon TL olan Martı GYO’nun piyasa değeri, 16 Kasım 2022 BİST kapanış hisse fiyatı ile birlikte 1.072.500.000 TL’ye ulaşmış bulunuyor.

Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin, 2021 yılında gerçekleşen sermaye artışıyla Şirketin güçlendiğini, 2022 yılını başarılı geçirdiklerini ve 2023 yılında da Turizm Sektöründe beklentilerin olumlu gözüktüğünü ifade etti. Emre Narin, gayrimenkul sektöründe son dönemde artan hareketliliğin önümüzdeki dönemde de devam edeceğine ilişkin beklentilere de dikkat çekti.

Türk Hava Yolları 28 uçak kiralayacak
TİM 4 ilde ilk etapta 1000 konteyner ve prefabrik konut yapacak
THY bir ayda 7,3 milyon yolcu taşıdı
Martı Otel/Emre Narin: “Hızlı bir başlangıç yaptığımız sezon Kasım sonuna kadar uzayacak”
Pınar Et, 2023’te 128.7 milyon TL yatırım yaptı

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Çevre Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesinde yer alan arsa ve iş yeri başvurularını açıkladı
Next Article Bartın’daki orman yangını kontrol altına alındı
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?