By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Luxera Gayrimenkul, Suudi Arabistan’da proje yapmak için Adwaa Alkhalil Group ile Stratejik İş Birliği Anlaşması İmzaladı!
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > Luxera Gayrimenkul, Suudi Arabistan’da proje yapmak için Adwaa Alkhalil Group ile Stratejik İş Birliği Anlaşması İmzaladı!
Emlak Haberleri

Luxera Gayrimenkul, Suudi Arabistan’da proje yapmak için Adwaa Alkhalil Group ile Stratejik İş Birliği Anlaşması İmzaladı!

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 8 Mart 2024 17:38
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Luxera Gayrimenkul, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da prestijli 27. Müsiad Uluslararası İş Forumu (IBF) açılışında, Adwaa Alkhalil Group ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladığını duyurdu.

IBF açılışında gerçekleşen imza töreni, Luxera Gayrimenkul adına YKB Ramazan Taş ve CEO Cemal Süleyman, Adwaa Alkhalil Group adına ise CEO Motaz Saleh imzaları ve katılımlarıyla gerçekleşti.

Luxera Gayrimenkul ‘ün Türkiye’nin sınırlarını aşarak girişimlerini genişlettiği bu stratejik iş birliği, Suudi Arabistan’ın gelecekteki konut, villa ve otel projelerine yönelik bir dizi yatırımı içeriyor.

LUXERA GAYRİMENKUL’DEN “SUUDİ 2030” VİZYON PROJELERİNDE İŞ BİRLİĞİ!

Gerçekleştirilen imza töreni sonrasında anlaşmanın detaylarına değinen ve iş birliği açısından önemli bir adım atıldığını ifade eden Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş “Adwaa Alkhalil Group ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğiyle birlikte Luxera Gayrimenkul olarak sürdürülebilir büyüme hedefimize önemli bir katkı sağladığımızı düşünüyorum. Öncelikle bu stratejik anlaşmanın gerçekleşmesinde katkılarından dolayı, T.C. Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a, Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Majid Al Kasabi’ye, Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Khalid Al-Falih’e, teşekkür ederiz. Suudi Arabistan’ın etkileyici vizyonu olan ‘Suudi 2030’ kapsamında, Türk şirketleri olarak bu önemli projelere katılmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Bu anlaşma, iki ülke arasındaki güçlü ekonomik bağları pekiştirmemize ve inşaat sektöründeki uzmanlığımızı Suudi Arabistan pazarına taşımamıza olanak tanıyacak. Suudi Arabistan 2030 Vizyonu çerçevesinde hayata geçirilmesi planlanan toplam 1,3 trilyon dolarlık yatırım ve müteahhitlik projelerinde, Türk firmalarının daha çok yer alması için T.C. Ticaret Bakanlığı, her türlü desteği sağlamaya devam ediyor” dedi.

Ev interneti alırken nelere dikkat etmelisiniz?
Murat Kurum’dan “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesine ilişkin açıklama
California’da, yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi.
“Kentsel Dönüşüm Eylem Planı ‘güçlendirme’ çalışmalarını hızlandıracak”
Nitelikli ısı yalıtımı deprem riskine karşı kalkan görevi görüyor
TAGGED:Luxera Gayrimenkul

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article TURYAP, ödeme sistemlerinde Popy Para’yı tercih etti!
Next Article Resmi Gazete’de bugün (11.03.2024)
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?