By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Körfez ülkelerinden gayrimenkul fuarına büyük ilgi
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Ekonomi Haberleri > Körfez ülkelerinden gayrimenkul fuarına büyük ilgi
Ekonomi Haberleri

Körfez ülkelerinden gayrimenkul fuarına büyük ilgi

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 20 Kasım 2019 15:49
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da yapıldı. Körfez ülkelerinin büyük bir katılım sağladığı fuarın açılış konuşmasını yapan TÜRAP Genel Başkanı Sabuhi Attar, “Türk ve Arap yatırımcıların, bu işbirliğini aynı kararlılıkla sürdürmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Türk Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri İç Mimari, Mobilya Fuarı ile Türk Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı’nı buluşturan 14’üncü Türk- Arap İşbirliği Zirvesi, İstanbul Yenibosna’da Pullman Istanbul Hotel ve Convention Center’da yapıldı.

KÖRFEZ ÜLKELERİNDEN DİPLOMATLAR KATILDI 

1500 Arap yatırımcı ile 230 Türk yatırımcının buluştuğu fuarda Filistin Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiliği Maslahatgüzar’ı Mohammed Saeed Salem Al Neyadi, Tunus Büyükelçisi Mohammed Faysal Bin Mustafa, Lübnan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mazen Kabbara, Kuveyt Devleti İstanbul Başkonsolosu Mohammed F.M.F. Almohammed, Trabzon Milletvekili Muhammet Balta gibi Arap ve Türk dünyasından önemli isimler de hazır bulundu.

“SOMUT ADIMLAR ATMAK İÇİN BULUŞTUK”

Katılımcıların Mehteran gösterisi ile karşılandığı fuarın açılış konuşmasını yapan TÜRAP Başkanı Sabuhi Attar, “Türk milletvekillerine, Arap büyükelçilerine teşekkür ediyorum. Sayın başkonsoloslar, ticaret odaları sanayi odalarının temsilcilerini selamlıyorum. Türk ve Arap yatırımları ile ilgili somut adımlar atmak İçin buradayız. Türk ve Arap yatırımcıları bu konuda gerekli özeni ve desteği sunuyor. Turab olarak böyle bir hizmeti sizlere sunmaktan mutluyuz. Tunus Ürdün Kuveyt, KKTC gibi pek çok Arap ve Türk ülkelere yatırım ve işbirliği icin ziyaretlerde bulunduk. Ürdün’de işbirliği protokolü yaptık. Ürdün organize sanayi bölgesi yatırımcılarıyla. Kuveyt’de yine ortak yatırımlar için işbirliği protokolü imzaladık. Aynı şekilde KKTC ile güzel görüşmelere imza attık. TURAB olarak elimizden gelen bütün kolaylıkları sağlayacağız. Danışmanlarımız da sizlere her turlu hizmeti sunmaya hazırız. Yeter ki Türk ve Arap yatırımcılar bu işbirliğine sahip çıkmaya ve yatırımlara devam etsinler.

İŞBİRLİĞİ MESAJLARI

Attar’ın ardından konuşmalarını yapan Kuveyt’i temsilen TURAB Expo’nun hukuki danışmanlığını yapan Meshari M.S. Alenezi, Kuveyt Devleti’nin böyle önemli yatırım ve işbirliği girişimlerini desteklediğini ifade ederken, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Güvercin de, İslam medeniyetin gelişmesi ve güçlenmesi adına MÜSİAD olarak bugüne kadar önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederken TÜRAP’ın yatırım konusunda işbirliği çabalarını değerli bulduklarını ve desteklediklerini belirtti. Açılış konuşmalarının ardından fuara katılan yaklaşık 2 bin yatırımcı, gayrimenkulden mobilya dekorasyonuna, sayısız teknoloji ürünün sergilendiği stantları ve  ziyaret etti.

 

Geçen yıl 291 bin Türk vatandaşı göç etti
Dinç Uyanmak İçin Nasıl Bir Alarm Seçilmeli?
Sabancı Topluluğu olası yangınlara karşı harekete geçti
Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firmasından 45’i Türk şirketi
TÜİK açıkladı! Konut satışlarında düşüş sürüyor
TAGGED:MÜSİADTURABTURAB ExpoArapYabancı

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Dünyada 2 milyar insanın halen temiz tuvalete ihtiyacı var
Next Article Deprem fırtınası!
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Meteoroloji açıkladı: 15 Aralık 2025 hava durumu raporu… Bugün hava nasıl olacak?
Emlak Dünyası
15 Aralık 2025
Kentsel dönüşüm olmasa piyasa çökerdi
Sektörden
15 Aralık 2025
Naci Görür NYT’nin İstanbul depremi analizini değerlendirdi: Deprem dirençli kentler şart
Emlak Gazetesi
15 Aralık 2025
Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurular sona yaklaşıyor: İlk kura 29 Aralık’ta
Emlak Haberleri
15 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?