Fikirtepe Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: ‘Kirayı veriyorum istediğimi yaparım’ dedi ev sahibini öldürdü
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Sektörden > ‘Kirayı veriyorum istediğimi yaparım’ dedi ev sahibini öldürdü
Sektörden

‘Kirayı veriyorum istediğimi yaparım’ dedi ev sahibini öldürdü

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 22 Nisan 2021 09:56
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

İzmir’in Çiğli ilçesinde, ev sahibi Deniz Kanat’ın gürültü yaptığı gerekçesiyle uyarmak istediği kiracı O.H.’nin, “Dairenin parasını veriyorum, istediğimi yaparım” şeklindeki tepkisi üzerine çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Aldığı bıçak darbeleriyle apartmanın önüne yığılan Kanat, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, yaralı olarak olay yerinden kaçan O.H. ise kısa sürede yakalanarak tedavi için hastaneye götürüldü.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Ataşehir Mahallesi 8258 sokakta bulunan 3 katlı apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, 1 ay önce apartmanın 2’nci katına kiracı olarak taşınan O.H. (24), evine geldiği sırada apartmanın kapısını sert şekilde kapattı. Apartmanın 3’üncü katında oturan ve gürültüden rahatsız olan ev sahibi Deniz Kanat (43), kiracısını uyarmak için alt kata indi. O.H.’ye daha önce de bu konuda uyardığını belirten Kanat, evinde 87 yaşında hasta olduğunu ve kapıyı sert kapaması sonucu korkarak heyecanlandığını söyledi.

‘KİRAYI VERİYORUM, İSTEDİĞİMİ YAPARIM’ TARTIŞMASI

İddiaya göre O.H.’nin, “Dairenin kirasını veriyorum, istediğimi yaparım” demesi üzerine taraflar arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kanat ve O.H. birbirlerini bıçakla yaralarken, çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Aldığı bıçak darbeleri sonucu can havli ile apartmandan sokağa çıkan Kanat, kanlar içerisinde yere yığılırken, yaralandığı öğrenilen şüpheli O.H. ise olay yerinden kaçtı.

Kısa sürede adrese gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Deniz Kanat’ı ambulans ile Bakırçay Üniversitesi Çiğli Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan Deniz Kanat, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kanat’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YARALI YAKALANAN ŞÜPHELİ, TEDAVİYE ALINDI

Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, olay sonrası kaçan ve yaralı olduğu belirlenen şüpheli O.H., bekçiler tarafından yakalandı. Göğsünden yaralandığı anlaşılan O.H., tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü. O.H.’nin polis nezaretinde sürdürülen tedavisinin ardından sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği’ne götürüleceği öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

‘BİR SÜRÜ TEHDİTLER SAVURDU’

Hayatını kaybeden ev sahibi Deniz Kanat’ın bir yakını yaşanan olayı anlattı. Kavganın O.H.’nin apartman kapısını sert kapatması sonucu çıktığı belirten kişi, “Biz ev sahibiyiz, kiracı giriş kapısını çarpıyordu ve gürültü yapıyordu. Bizim de yukarıda 87 yaşında hastamız var. Korkuyordu kendisi, uyarmak için indik. ‘Kapıyı biraz daha yavaş kapatır mısın, hastamız her giriş çıkışınızda korkuyor.’ dedik. Bir sürü tehditler etti, ‘Evin parasını veriyorum’ dedi. Sonra da olaylar oldu, daha fazla konuşmak istemiyorum” diye konuştu.

ABD’de konut satın alma başvuruları 28 yılın dibinde
Antalya’da gurbetçi aile evlerinde kiracıyla karşılaştı
Çorum’da 4,1 büyüklüğünde deprem
Son dakika! Kahramanmaraş’ta 7,4 büyüklüğünde deprem
Serbest piyasada döviz açılış fiyatları (07.12.2023)
TAGGED:BıçakApartmanHastaOlayKanat

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Tatildeyken Evinizin Güvenliği İçin Önemli Tavsiyeler!
Next Article Thodex’in kurucusu siteyi kapatıp 2 milyar dolarla sırra kadem bastı
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Bayramda hangi otoyol ve köprüler ücretsiz olacak?
Emlak Haberleri
5 Haziran 2025
Çeşme’nin Saklı Gözdesi Ovacık’ta Yüzde 30 Değer Artışı
Sektörden
4 Haziran 2025
Bayramda termometreler yükselecek! Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor
Emlak Dünyası
4 Haziran 2025
Endeksa’dan Yazlık Bölgeler Raporu: Fiyatlarda Çanakkale zirvede, Alaçatı rekor kırdı
Emlak Dünyası
4 Haziran 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler