By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Kağıthane’de 26 riskli bina tahliye edildi!
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > Kağıthane’de 26 riskli bina tahliye edildi!
Emlak Haberleri

Kağıthane’de 26 riskli bina tahliye edildi!

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 24 Nisan 2019 16:50
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kağıthane’de çöken bina hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum; “26 binamızı can güvenliği sebebiyle boşalttık. Vatandaşlarımızı misafirhaneler ve otellerde misafir ediyoruz. Onlara ilişkin her türlü yardımı desteği, Kağıthane Belediyemiz ve Valiliğimiz koordinasyonunda yürütüyoruz. Bölgede ekiplerimizle yaptığımız incelemeler neticesinde bölgede bioteknik rapor hazırlatıyoruz. Binalarımızın risk analizini de yapıyoruz. Çalışmalar sonrasında burada kentsel dönüşüm başlatacağız” dedi.

Bakan Kurum’un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Tespitlerimizin yapılmasına müteakip riskli binalarımızın tespit edilerek yıkılması ve akabinde kentsel dönüşüm projesini bu bölgede yapmak istiyoruz.

Vatandaşlarımızla da bu noktada görüşmelerimizi hem belediyemiz hem de valimiz yürütüyor. Çıkacak rapora göre de kentsel dönşüm projesinin sınırlarını belirlemiş olacağız. Yapacağımız proje az katlı, yatay mimari esaslı, bizim mahalle kültürümüzü yansıtacak bir proje olacak.

Biliyorsunuz Kartal Orhantepe’de de elhim bir kaza meydana geldi. Kağıthane’de sevindirici olan hiçbir vatandaşımızın canına bir zarar meydana gelmemesi.

Hiçbir vatandaşımızın burada hayatını kaybetmedik. O, bizim için sevindirici taraf. Ben, bütün vatandaşlarımıza buradan geçmiş olsun diliyorum ama görünen o ki biz bu projeleri Sayın Valimizle bu noktada İstanbul’un tüm ilçelerinde bu halde olan istinat duvarları veya başlamış ancak inşaatı devam etmeyen tüm projelerin tespitlerini yapacaklar ve bu tespitlere müteakip de böyle riskli gördüğümüz alanlarda da kentsel dönüşüm projelerine hızlı bir şekilde başlayacağız.

Kartal Orhantepe’de 126 konut işyerinden oluşan bağımsız projesini bitiriyoruz, temelini attık, yıl sonu vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Burada da aynen kentsel dönüşüm proıjesini vatandaşlarımızın rızası çerçevesinde onları mağdur etmeyecek şekilde Kağıthane Belediyemiz ile yürüteceğiz. Biliyorsunuz, tüm Türkiye genelinde valiliklerimize genelge gönderdik ve bu genelge çerçevesinde de riskli alanların tespitini yaparak bakanlığımıza bildirmelerini bekliyoruz.

Bu anlamda haftasonu Kızılcahamam’da partimizin yapacağı kamp önemli. Biz, 2023 vizyonu çerçevesinde tüm şehirlerimiz için belediyelerimizin yapmasını gerekli gördüğümüz tüm işlere ilişkin bir iş programı kendilerinden istiyoruz.

Bu iş programı çerçevesinde de ilgili genel mdürlükler ve başkanlıklarca belediyelerimize her türlü desteği verme suretiyle sahada bu kentsel dönüşüm projelerini, altyapı ve ulaşım projelerini, millet bahçelerini ve belediyemizin vatandaşımızın ihtiyacını gördüğümüz tüm projeleri hızlı ve planlı bir şekilde yapmak istiyoruz.

Bu kaza sebebiyle tüm Kağıthane Belediyesi’ne, buradaki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve çok hızlı zamanda buradaki projeyi onlarla el ele vererek hazırlayacağımızı belirtmek istyorum.

Metaverse’teki Gayrimenkul Satışları Milyar Dolara Çıkabilir
Markalı konutlarda satışların yüzde 75’i bitmiş konut stoklarından gerçekleşti
İnşaat malzemeleri sektöründe ‘güven’ ve ‘beklenti’ yükseliyor
Deprem Kahini Uyardı, Dünya Sallanmaya Başladı!
Amasya’nın Yükselen Değeri: En Prestijli Bölgeler, Lüks Konutlar ve Yatırım Fırsatları
TAGGED:Kentsel dönüşüm

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article 3 Saatte yüzde 70’i satıldı, 217 milyon gelir elde edildi
Next Article TOKİ indirim kampanyasında son durum!
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?