Fikirtepe Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı’yı Ziyaret Etti
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Sektörden > İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı’yı Ziyaret Etti
Sektörden

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı’yı Ziyaret Etti

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 27 Şubat 2024 13:00
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş dünyası ziyaretlerini Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile devam ettirdi. İmamoğlu, MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı’yı, CHP Bakırköy Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu ile birlikte ziyaret etti. İmamoğlu ve Asmalı, MÜSİAD Genel Merkezi’ndeki buluşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“İŞ DÜNYASIYLA İŞ BİRLİĞİ İSTANBUL İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

MÜSİAD’ın İstanbul’un ve Türkiye’nin önemli bir iş dünyası kuruluşu olduğunu belirten İmamoğlu, “Daha önce de gelme arzumuz olmuştu, ama o zaman sağlıklı bir diyalog oluşturamamıştık. Sağ olsun Sayın Başkan, sürece dönük nezaketiyle bizi de ziyaret etmesiyle beraber bu buluşmanın çok değerli olduğunu şu anda hissediyorum. Hem kendisine hem de yönetimine çok teşekkür ederim bugünkü karşılamalarından ötürü. Biz, İBB olarak, iş dünyasıyla olabildiğince en yüksek seviyede iş birliğinin İstanbul için çok değerli olduğunu bilen bir yönetimimiz, bilen bir heyetiz. Hem bu dönem yaptıklarımızla ilgili kısmen bilgi sahibi yaptık Sayın Başkan’ı ve heyetini hem de kısmet olur ise, önümüzdeki beş yıl için de nasıl iş birlikleri olabilir noktasında, düşüncelerimizi karşılıklı paylaştık. Çok değerli oldu. Zira inanıyoruz ki İstanbul’umuz, bütün düşüncelerle, bütün kurum, kuruluşlarla, bütün sektörlerle ya da paydaşlarla iş birliğini en yüksek noktaya taşıdığı takdirde çok daha başarılı olacaktır. Yoksa tek başına hiçbir kurum, hiçbir kişi, hiçbir oluşum çok fazla bilgiye sahip olduğunu iddia edemez. Biliyoruz ki MÜSİAD’ın içerisinde de çok zengin bir bilgi kaynağı ve tespitler var. Bu yöndeki iş birliğini, umuyorum önümüzdeki süreçte daha güçlü bir seviyeye taşırız” dedi.

ASMALI: “İŞ BİRLİĞİ YAPMANIN TEMELİNİ ATMIŞ OLDUK”

Asmalı da İmamoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, şu sözlerle dile getirdi:

“Bugün, İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve Bakırköy Belediye Başkan adayı Ayşegül Hanım kurumumuzu ziyaret ettiler. Bir nezaket ziyareti oldu. Sayın Başkanım daha önce hiç gelmemişti. Teşrifleriyle bize onur verdiler. Genelde İstanbul özelinde konuştuk. İstanbul’da, özellikle depreme hazırlık noktasında ve diğer konularda yapılacak çalışmaları istişare ettik. Biz de MÜSİAD olarak, kurum adına yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi verdik. Bundan sonra, inşallah umuyorum ki, ilerleyen zamanlarda da hem MÜSİAD hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak, birçok alanda hep beraber iş birliği yapmanın temelini de atmış olduk. Ben tekrar Sayın Başkan’a ve bütün heyetine ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

Kar yağışı etkisini sürdürüyor! 8 ilde eğitime ara verildi
Yeşil dönüşüm yatırımları GPAS İstanbul’da konuşulacak
Göçmenleri ıssız adaya terk ettiler
Zonguldak-İstanbul yolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor
Uzmanından klimanın yanlış kullanımından kaynaklı kas tutulmalarına karşı uyarı
TAGGED:AsmalıEkrem İmamoğluMÜSİADİBB

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article İstanbul’un tarihî sembolü Bulgur Palas, yeniden hayata dönüyor
Next Article Sur Yapı’da teslimler 2024’te de hız kesmeyecek
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Bayramda hangi otoyol ve köprüler ücretsiz olacak?
Emlak Haberleri
5 Haziran 2025
Çeşme’nin Saklı Gözdesi Ovacık’ta Yüzde 30 Değer Artışı
Sektörden
4 Haziran 2025
Bayramda termometreler yükselecek! Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor
Emlak Dünyası
4 Haziran 2025
Endeksa’dan Yazlık Bölgeler Raporu: Fiyatlarda Çanakkale zirvede, Alaçatı rekor kırdı
Emlak Dünyası
4 Haziran 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler