Fikirtepe Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: “Genç Mimar nasıl iş bulur?”
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > “Genç Mimar nasıl iş bulur?”
Emlak Haberleri

“Genç Mimar nasıl iş bulur?”

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 17 Nisan 2019 12:38
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

Panelde GMW MIMARLIK Yönetici Ortağı Mimar Pınar İLKİ, Yerce Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Nail Egemen YERCE, Iglo Architects Kurucu Ortağı Mimar Zafer KAROĞLU ve Studio Vertebra Kurucu Ortağı Baş Mimar Gencer YALÇIN konuşmacı olarak yer alarak genç mimarlar ve mimar adayları ile deneyimlerini ve beklentilerini paylaşacaklar.

Yapı sektörünün içinde bulunduğu mevcut konjonktürde iş bulma olasılıkları azalan genç mimarlara henüz öğrencilik yıllarında ve mezun olduktan sonra kendilerine nasıl yön çizmeleri gerektiği hakkında fikir vermek amacıyla “Genç Mimar Nasıl İş Bulur?” başlıklı Yapı Dergisi 445 Mart sayısı dosya konusundan ilhamla düzenlenecek olan panel, Işık Üniversitesi ev sahipliğinde düzenleniyor.

17 Nisan Çarşamba günü, saat 14:00’te Şile Kampüsü’nde Işık Üniversitesi Oditoryumu’nda Yapı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yasemin Şener Çobanoğlu moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde GMW MIMARLIK Yönetici Ortağı Mimar Pınar İLKİ, Yerce Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Nail Egemen YERCE, Iglo Architects Kurucu Ortağı Mimar Zafer KAROĞLU ve Studio Vertebra Kurucu Ortağı Baş Mimar Gencer YALÇIN konuşmacı olarak yer alacak.

Genç mimarların iş bulma arayışında bir adım öne geçmek için neler yapmaları, kendilerini nasıl geliştirmeleri ve iş başvurularında nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında ofis sahibi tecrübeli mimarların değerli yorumlarına yer verilecek olan panelde ayrıca, “Portfolyonun ve ön yazının önemi nedir?”, “Yabancı dil bilgisi ne derece önemlidir?”, “BIM temelli tasarım, ofislerde ne derece geçerlidir?”, “Revit bilgisi mimarların genç adaylarda aradığı özelliklerden biri midir?”, “Genç mimarlar çalışacakları ofislerden ne tür beklentiler içerisine girmeli?”, “Mimarlık ofislerinde kuşak çatışması söz konusu oluyor mu?” ve “Y kuşağının arayışları ve çalışma tarzları mimarlık ofislerinin çalışma disiplinine ne kadar uyum sağlayabiliyor?” sorularına da yanıtlar aranacak.

17 Nisan 2019 tarihinde saat 14.00’da Işık Üniversitesi Şile Kampüsü’nde, Işık Üniversitesi Oditoyrumu’nda gerçekleşecek olan panel ücretsiz olarak katılıma açık olacak.

 

Yüksek Ev Kiralarına Yeni Düzenleme Yolda
Başakşehir’de riskli bina oranı düşüyor
Prof. Dr. Naci Görür: “Adana’da zemin çürük, depremde risk büyük”
Rayiç Bedel Nasıl Hesaplanır?
Kanal Çeşme! İkinci çılgın Proje Ceşme’ye yapılıyor
TAGGED:YAPI Dergisi

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Ege Yapı peşinatsız ev sahibi yapacak!
Next Article GYODER, Yeni konut fiyat endeksi’nin mart 2019 raporu’nu açıkladı
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Erdal Albayrak: “Güvenli binalar için beton mikserlerine trafikte geçiş üstünlüğü tanınmalı”
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Dilovası ve Gebze Hattı, Sanayi Gayrimenkul Piyasasında Stratejik Bir Kırılma Yaşıyor
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Albayrak Beton: Güvenli binalar için beton mikserlerine trafikte geçiş üstünlüğü tanınmalı.
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Emlakta Sık Yapılan Hatalar Nelerdir?
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?