By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Evinizi baştan aşağıya dekore edin
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > Evinizi baştan aşağıya dekore edin
Emlak Haberleri

Evinizi baştan aşağıya dekore edin

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 22 Haziran 2020 15:42
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Kişiye ve mekana özel tasarım mobilyanın adresi Art Design, pandemi sürecinde de yatırımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kalamış’ta 8 milyon TL yatırımla yeni showroom’larını açtıklarını belirten Art Design Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Terzi, yeni dönemde tekli mobilya alımından ziyade parkeden duvar boyasına, mobilyadan dekoratif eşyalara kadar komple oda ya da ev yenilemenin trend olduğunu ifade ediyor.  
Koronavirüs süreci nedeniyle zor günlerden geçen mobilya sektöründe, yatırımını kesmeyen firmalardan biri de Art Design oldu. “Tasarım ötesi” sloganıyla 2000’lerin başında kişiye ve mekana özel mobilyalar üretmeye başlayarak sektöre yeni bir soluk kazandıran Art Design, Kalamış’ta yeni showroom’u açtı. Art Design Kalamış showroom’da, korona süreci boyunca üzerinde çalışılan yeni tasarımlar da ilk kez görücüye çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Art Design Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Terzi, “Son 20 yıldır büyük bir atak sergileyen ve ihracatını 200 milyon Dolardan 3,5 milyar Dolara çıkaran mobilya sektörü, diğer birçok sektör gibi zor bir 2020 yılı geçiriyor. Yılın ilk 2 ayına hem KDV indirimi hem de ihracattaki başarılarla iyi başlamıştık. Ancak akabinde ülkelerde ardı ardına ve ülkemizde de mart ayı itibariyle görünmeye başlayan koronavirüs nedeniyle iç pazarda ve ihracatta küçülme yaşadık. Tüm bu olumsuzluklara rağmen 8 milyon TL yatırımla Kalamış’ta yeni showroom’umuzu açarak ülke ekonomisine güvenimize tam olduğunu gösteriyoruz. Kalamış mağazamızı açmamıza takriben Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın yapmış olduğu destek paketi çerçevesinde düşük faizle mobilya alışverişinin etkin kılınması, nikah salonlarının 15 Haziran’da açılması, 1 Temmuz’da da düğün sezonlarının açılıyor olmasını mobilya sektörünü de hareketlendirdi” derken, bu sene iç pazara odaklanacaklarının altını çizdi.

Evinizi baştan aşağıya dekore edin

Özellikle yazlık evlere, home office çalışma düzenine özel tasarımlara odaklandıklarını söyleyen Turgay Terzi, profesyonel iç mimar ekibi ve zanaatkarların ellerinde şekillenen tasarım mobilyalarıyla ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ettiklerini de sözlerine ekledi. Yeni tasarımlarını ilk kez Kalamış showroom’da sergilediklerini belirten Terzi, “Yeni normalleşme döneminde müşterilerin mobilya isteklerinde de değişiklik gözlemledik. Artık tekli ürün alımından ziyade bir odayı ya da evi baştan aşağıya ele alan, parkesinden mobilyasına kadar her şeyin değiştiği ev yenileme trendi söz konusu. Odaya ya da eve bütüncül yaklaşımlar söz konusu” dedi.

Zorlu Konak projesinin ruhsatı onaylandı
Elektrik neden zamlandı?
Yeni Levent Modern’de Peşin Fiyatına Vade Farksız 24 Ay Taksitli Kampanya
5.9 büyüklüğündeki depremin ardından yaşanan artçı sayısı açıklandı
Konut kredi hacmi 427 milyar lirayı aştı

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Meteoroloj’iden 9 il için flaş uyarı! Kuvvetli sağanak geliyor
Next Article 25 lüks otel, corona virüs tedavi merkezi oluyor
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
XVI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi
Ekonomi Haberleri
5 Aralık 2025
8. Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi 9 Aralık’ta
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?