RAMS Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Ekrem İmamoğlu İstanbul için projelerini açıkladı
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > Ekrem İmamoğlu İstanbul için projelerini açıkladı
Emlak Haberleri

Ekrem İmamoğlu İstanbul için projelerini açıkladı

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 28 Şubat 2019 22:18
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

”İstanbullulara verilen sosyal yardımları mümkün olduğunca arttıracağız. Bizim İstanbul’daki hayat pahalılığı ile mücadelemizin formülü 4 artı 1’dir. 4 artı 1 formülüyle İstanbul’da pahalılığı gerileteceğiz. İstanbullunun gıdaya, ulaşıma, eğitime ve suya harcadığı parayı azaltacağız. Bunlar İstanbulluya göreceksiniz çok rahat nefes aldıracak.

Bunlara ek olarak artı 1 diyoruz; İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) sosyal yardım bütçesini tam 3 katına çıkartacağız ve bu kaynağı vatandaşımıza sunacağız. Bu devasa şehir kendi yakın çevresinde kendi kırsalından ne yazık ki beslenemiyor. İstanbul çevresinde yapılan tarımsal üretimi verimli hale getirip artıracağız. Kent Gıda Konseyi’ni kuracağız. İstanbullu ne yediğini bilecek. Kent Gıda Konseyi afet durumları için gıda stokları oluşmasını sağlayacak ve israfı engelleyecek. Halk Süt, Kent Lokantaları gibi projelerimizle İstanbullunun ucuz ve güvenli gıdaya erişimini sağlayacağız. Halk Süt’ü ihtiyacı olan bölgelerde çocuklarımıza ücretsiz dağıtacağız.

EN AZ 200 BİN KİŞİYE 5 YIL İÇERİSİNDE İŞ BULACAĞIZ

Yeni bebeği olan bir anne çocuğu 4 yaşına gelene kadar ulaşımdan çocuğuyla beraber ulaşımdan ücretsiz faydalanacak. Çocuklar 12 yaşına kadar toplu taşıma araçlarına ücretsiz binecek. Öğrencilerin 85 lira olan kartını 50 liraya indirdik. Sadece öğrencilerin değil 25 yaşın altındaki tüm gençler toplu taşıtlardan yüzde 40 indirimli faydalanacak. Resmi dini ve milli bayramlarda toplu taşıma bu şehirde tüm halkımıza ücretsiz olacak. Sudan hanelere yüzde 40 ortalama indirim yapacağız. 5 yılın sonunda altyapı çalışmalarını tamamladığımızda İstanbullu artık musluktan temiz su içebilecek.

25 bin insana doğrudan istihdam oluşturacağız. Bölgesel istihdam ofislerini kuracağız. İş arayan ile işvereni buluşturacağız. Eğitim sorununa odaklanacağız. İstanbul’u kent enstitüleri ile tanıştıracağız. Girişimciliği destekleyeceğiz. İstanbul tanıtım ve yatırım ajansını kuracağız. Üretim ekonomisini yeniden canlandıracağız. En az 200 bin kişiye 5 yıl içerisinde iş bulacağız. Belediye olarak İstanbul’daki organize sanayi bölgelerinde 5 adet işçi sağlığı ve mesleki hastalıkları tıp merkezi açacağız.

Fransa Büyükelçiliği’nden çevre konulu proje çağrısı
10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulsun
MotoGP makes tyre strategies easier to follow for 2017
BAKYAPI, Bursa’nın En Büyük Kentsel Dönüşümüne İmza Atıyor!
Eminevim 150 bininci teslimatını gerçekleştirdi
TAGGED:Ekrem İmamoğlu

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Pekcan:“Türkiye Müteahhitler Birliği ile işbirliğimiz artarak sürecek”
Next Article Toki Yatay Mimari TOKİ yatay mimariye geçiyor
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3KFollowersLike
56.4KFollowersFollow
136KSubscribersSubscribe
4.4KFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

AYİDER Başkanı Hakan Şişik: “Yılın İkinci Yarısında Konut Satışlarında Patlama Bekliyoruz”
Sektörden
13 Mart 2026
Bilge Özdemir: İlk El Konut Satışlarında Yükseliş Devam Ediyor
Sektörden
13 Mart 2026
İnşaat sektörü temsilcilerinin TÜİK Şubat ayı konut satış değerlendirmeleri
Emlak Haberleri
13 Mart 2026
Yargıtay’dan kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren karar: Süresi dolmadan feshedilebilecek
Ekonomi Haberleri
13 Mart 2026
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?