By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: DAP’tan Yeni Levent’te Yılın Faiz Fırsatı  
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Stay Tuned! Check back later for the latest updates.
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > DAP’tan Yeni Levent’te Yılın Faiz Fırsatı  
Emlak Haberleri

DAP’tan Yeni Levent’te Yılın Faiz Fırsatı  

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 15 Şubat 2024 14:38
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin şehrin dışında görmeye alışık olduğumuz country hayat tarzını ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle birleştirdiği Yeni Levent, hem doğadan hem de İstanbul’un köklü semtlerinden biri olan Levent’in tarihinden ilham alıyor. DAP Gayrimenkul Geliştirme yeni dünyanın örnek yaşam alanı olarak öne çıkan ve kent- doğa ayrımını ortadan kaldıran Yeni Levent’te ev sahibi olmak isteyenler için konut kredi faizlerinin yüzde 4’lere yükseldiği bir ortamda yüzde 1,39 faizli 60 ay, yüzde 1,86 faizli 120 ay vadeli tarihi bir fırsat sunuyor.

DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, küresel piyasa koşullarına bağlı olarak faiz oranlarının yükseldiğine dikkat çekerek, şunları söyledi: “DAP Gayrimenkul Geliştirme olarak Yeni Levent projemiz için kaçırılmayacak bir fırsat daha sunuyoruz. Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz yüzde 1,99 faiz oranlı kampanyamıza ilgi oldukça yoğun olmuştu. Bu kampanyamızda hem faiz oranlarımızı daha aşağı çektik hem de vadeyi uzattık. Piyasada yüzde 4’lere varan konut kredisi faiz oranları konuşulurken, bizim 60 ay vadede yüzde 1,39, 120 ay vadede yüzde 1,86 faizle başlattığımız kampanya, gayrimenkul yatırımını erteleyenler için önemli bir açılım sağlayacak. Piyasada nitelikli konuta ihtiyaç sürüyor ve gayrimenkul hali hazırda en güvenli yatırım aracı olmaya devam ediyor. Yeni Levent’te başlattığımız tarihi kampanya da gayrimenkule yatırım için çok önemli bir fırsat sunuyor.”

50 BİN METREKARELİK KORU ALANI

Yeni Levent projesi, toplam 103 bin 500 metrekare arsa içinde, 53 bin 500 metrekarelik konut ve içerisinde okul da bulunan 50 bin metrekarelik koru alanıyla dikkat çekiyor. Geniş bahçe, teras ve balkonları, yüksek tavanlı salonları, sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje, aynı zamanda, iş, yaşam, kültür-sanat ve eğitim kurumlarına olan yakınlığıyla da fark yaratıyor.

FARK YARATAN KONUMUYLA ALTERNAFİ BOL ULAŞIM İMKANI

Yeni Levent projesi, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin genel merkezlerine, İstanbul’un en ünlü alışveriş merkezlerine yakın konumda yer alıyor. Proje, karayoluyla İstanbul’u birleştiren iki köprüye yakınlığı ve hemen önünde yer alan metro durağı sayesinde, alternatifi bol bir ulaşım imkânı da sunuyor. Yeni Levent; Etiler Beşiktaş aksının yanı başında Büyükdere Caddesi ile Boğaz hattının merkezinde konumlanıyor.

 

Bakanlıktan otel uyarısı! Sosyal medya, mesaj ve maillere dikkat
Türkiye’yi büyük bir deprem konusunda uyarmıştı
İndirimli elektrik için son fırsat
Kocaeli’nin yerini Adana, Gaziantep’in yerini Kocaeli ve Adana’nın yerini Tekirdağ aldı
İstanbul’da 101 ecdat yadigarı eser ihya edildi
TAGGED:Dap HoldingZiya YılmazYeni LeventDAP Yeni LeventDAP Gayrimenkul Geliştirme

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Züccaciyeciler, 17. HOST İstanbul Fuarı’nda bir araya geliyor
Next Article İnşaat faaliyetlerindeki yavaşlama devam ediyor
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Rayiç bedellerde rekor artış: Emlak vergisi 10-15 kata çıktı!
Emlak Dünyası
5 Eylül 2025
Eylül’ün En Büyüleyici Dokunuşu: Titanic Luxury Collection Bodrum
Ekonomi Haberleri
5 Eylül 2025
Terkos Havzası’ndaki Kaçak Yapılar Kaldırıldı
Sektörden
5 Eylül 2025
Akdeniz’de yangın riski sürüyor: Türkiye ve Yunanistan’da 10 kat arttı
Emlak Dünyası
5 Eylül 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler