By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Beymen lüks çantada ikinci el satışa başladı
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Sektörden > Beymen lüks çantada ikinci el satışa başladı
Sektörden

Beymen lüks çantada ikinci el satışa başladı

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 9 Haziran 2023 10:21
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Beymen, döngüsel moda anlayışıyla sürdürülebilirliği iş sürecine ikinci el satışa başlayarak kattığını açıkladı.

Reborn markası altında şimdilik sadece Beymen’den alınan lüks çantalar satışta. Ancak plan, farklı çantaların da, hatta ayakkabı ve giysilerin de ikinci el satışına başlamak. Beymen Group CEO’su Elif Çapçı, “Reborn ile Türkiye’nin ilk 2. el lüks satış platformunu kurduk” ifadesini kullandı.

Çapçı, tüketicinin sürdürülebilirlik konusundaki hassasiyetlerinin alışveriş tercihlerine giderek daha fazla yansıdığını belirterek, “ Beymen Reborn ile Beymen dostlarının Döngüsel Moda’ya katılımlarını artırmayı, moda endüstrisinde giderek daha fazla farkındalıkla yaklaşılan çevresel uygulamalar ve sürdürülebilirlik hareketine bireysel olarak katkı sağlamalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz” dedi.

Peki ikinci el satış, birinci el satışları etkiler mi? Çapçı bu konunun marka içinde de tartışıldığını ancak satışı artıcı etkisi olacağının öngörüldüğünü söyledi.

Orijinallik kontrolü yapılacak

Elif Çapçı, Beymen’in kuşaklar ötesi yapısının altını çizerken genç tüketicinin beklentilerini çok önemsediklerini anlattı. Genç lüks ürün tüketicisi sürdürülebilirliği özellikle önceliklendiriyor.

Çapçı; “Beymen olarak ürün seçkimizi oluştururken Z kuşağının modaya bakış açısını, yaşam tarzını ve sürdürülebilirlik ekseninde şekillenen tercihlerini de göz önünde bulunduruyoruz” diye konuştu. Yüze yakın seçili markanın imzasını taşıyan lüks ikinci el çantaların satışa sunulabildiği Beymen Reborn için başvurular Beymen.com’daki Beymen Reborn sayfasından yapılıyor.

Beymen müşterileri, Beymen Reborn ile ikinci el çantalarını dört adımda satışa sunabiliyor ve dünyaca ünlü markaların ikonik ikinci el modellerine sahip olabiliyor. Ürünler için orijinallik kontrolü yapılıyor, özel olarak kurgulanmış bir fiyatlama modeli uygulanıyor. Birkaç haftalık sürede 125 lüks çantanın satışına imza atılmış. Çapçı ilginin artarak sürdüğünü anlattı.

Gelir bağışlanabiliyor

Satışa sunulan çantalardan elde edilecek gelir için ödeme seçeneklerinde “bağış” opsiyonuna da yer verilmiş. Beymen, bağış opsiyonunu seçen müşterilerinin çantalarının satışından elde ettiği geliri, herhangi bir hizmet komisyonu kesintisi uygulamadan müşterileri adına DenizTemiz Derneği/ TURMEPA’ya bağışlıyor.

Türkiye lüks pazarı kurdaki dalgalanmalara çok dirençli

Beymen Group CEO’su Elif Çapçı, kurda yaşanan hızlı artışa ilişkin sorumuza, “Bu tip çıkışlara alıştık, piyasa da alıştı. Bu dalgalanmalar Türkiye’ye özel de değil, dünyada da jeopolitik risklerin etkisi ile dalgalanmalar yaşanıyor” yanıtı verdi. Stratejilerini uzun soluklu kurguladıklarını belirten Çapçı, kurdaki artışı doğal bir gelişme olarak gördüklerini söyledi.

Beymen CEO’su Türkiye pazarının genç, lüks tüketmeyi seven ve ciddi turist alan bir ülke olarak özellikle lüks pazarda çok dirençli olduğunu vurguladı. Çapçı, “Kaygılanmıyoruz ancak kuru ve ekonomideki gelişmeleri ciddiyetle takip ediyoruz” ifadesini kullandı.

Meteoroloji’den Marmara bölgesine uyarı
Türkiye’nin En Yenilikçi Fuarı: Karavan Show Eurasia
Yapı Denetim firmalarını yakından ilgilendiren tebliğ
Ocak 2021 kira artış oranı belli oldu
Karaköy açıklarında bir yolcu vapurdan denize düştü

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Mayısta kayıtlı işsiz sayısı 2,6 milyona çıktı
Next Article Kentsel dönüşümle Etiler’e 50 milyon dolarlık yatırım
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
XVI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi
Ekonomi Haberleri
5 Aralık 2025
8. Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi 9 Aralık’ta
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?