Fikirtepe Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Batman’da 4 fabrika açıldı
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > Batman’da 4 fabrika açıldı
Emlak Haberleri

Batman’da 4 fabrika açıldı

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 24 Kasım 2022 11:09
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekstil Zirvesi, MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu koordinasyonunda MÜSİAD Batman Şubesi ev sahipliğinde Batman Ticaret ve Sanayi Odası ile TEKSİAD iş birliğinde gerçekleştirildi.

Batman Eva Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Batman Valisi Ekrem Canalp, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Başkanı Fatih Canpolat, MÜSİAD Batman Şube Başkanı Aladdin İraz, kamu kurum yöneticileri, ülkemizin önde gelen tekstil firmalarının temsilcileri ve bölgedeki iş insanları katıldı.

Açılış programında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Türkiye’nin, dünyanın en büyük 5’inci tekstil üreticisi ve ihracatçısı konumuna yükseldiğini belirterek, “En büyük hedefimiz rakiplerimizi geride bırakarak, Dünyanın en büyük ilk 3 tekstil ihracatçı ve üretici ülkesinden biri olmaktır. 2 Milyon kişiye iş imkanı sağlayan tekstil ve hazır giyim sektörleri, pandemiye rağmen 2021 yılında 30 milyar doların üzerinde ihracata imza attı. Tekstil ve hammaddeleri sektörü ihracatı ise, 16.2 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti. Türkiye, sektöründe güvenilir ve aranan bir tedarikçi olduğunu tüm dünyaya defalarca kanıtladı. Tekstil sektöründe, üretimin markalaşma ve yüksek birim fiyatlı ihracata odaklanmaya devam etmeliyiz. Rekabet gücümüzü artırmak için, Ar- Ge’ye yatırım yapmalı ve tüm endüstrilerde dijital kaynaklara ağırlık vermeliyiz” dedi.

Açılış programı sonrası, Batman’ın sosyoekonomik durumu, sanayi ve turizm potansiyeli ile ilimizde kurulması planlanan yeni OSB’lerin genel durumuna ilişkin bir sunum gerçekleştirildi.

MÜSİAD Tekstil Zirvesi; “İhracatımızı Nasıl Geliştirebiliriz” ve “İhracat Yapacak Şirketlerde Aranan Özelikler” başlıklarda gerçekleştirilen oturumların ardından, sertifika takdimi ve toplu fotoğrafın çekilmesiyle sona erdi.

“Ülkemizin dört bir yanında bölgesel istihdam ve kalkınmaya katkı sağlıyoruz”

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Tekstil Zirvesi için bulunduğu Batman’da ayrıca bir dizi açılış törenine katıldı.

Batman Valisi Ekrem Canalp ile birlikte açılış törenlerine katılan Başkan Asmalı, Anadolu Üretim ve Yatırım Hareketi kapsamında gerçekleştirilen yatırımlar çerçevesinde hayata geçen 4 fabrikanın açılışını gerçekleştirdi.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Asmalı, “MÜSİAD olarak, Anadolu Üretim ve Yatırım Hareketi ile ülkemizin dört bir yanında bölgesel istihdam ve kalkınmaya katkı sağlıyoruz. Bugün, Batman’da 4 fabrikanın açılış törenini Valimiz Ekrem Canalp ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Üyelerimiz, Mahmut Ekinci’nin Ekinci Tekstil, Mehmet Kılıç’ın Ravidex Tekstil Medikal, Abdulhalim Sünger’in Sünger Grup Tekstil ve Mehmet Ceylan’ın Ceylan Tekstil üretim tesislerinin ülkemiz ticareti için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

NEF Çekmeköy’ün 3. etabında 327 konutun yarısı bir günde satıldı
Fi Yapı Patronu Fikret İnan: “Şirketimi TMSF’den Geri Alacağım”
İnşaat sektörü kendi göbeğini kendi kesecek!
Bahaş Holding, Üsküp’ün ilk ve tek lüks villa projesini hayata geçiriyor
Konut satışlarında kırmızı alarm seviyesi

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article 12. Türkiye Enerji Zirvesi Antalya’da gerçekleştirildi
Next Article Sümer Holding’e ait 4 taşınmaz satılacak
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Bayramda hangi otoyol ve köprüler ücretsiz olacak?
Emlak Haberleri
5 Haziran 2025
Çeşme’nin Saklı Gözdesi Ovacık’ta Yüzde 30 Değer Artışı
Sektörden
4 Haziran 2025
Bayramda termometreler yükselecek! Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor
Emlak Dünyası
4 Haziran 2025
Endeksa’dan Yazlık Bölgeler Raporu: Fiyatlarda Çanakkale zirvede, Alaçatı rekor kırdı
Emlak Dünyası
4 Haziran 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler