By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Alman turizm şirketlerinden Türkiye açıklaması!
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Turizm > Alman turizm şirketlerinden Türkiye açıklaması!
Emlak Turizm

Alman turizm şirketlerinden Türkiye açıklaması!

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 8 Ağustos 2021 08:58
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

Almanya’nın önde gelen turizm şirketleri TUI, DER ve FTI, Türkiye’deki yangınlar nedeniyle rezervasyonların iptal edilmediğini açıkladı. TUI Türkiye’de hizmet verdiği otellerin yangından doğrudan etkilenmediğini bildirdi. Turizm bölgelerinde yangınların neden olduğu dumanların etkili olduğunu ifade eden TUI sözcüsü, gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve yetkililerle sürekli temas halinde olduklarını ifade etti.

Almanya’nın ikinci büyük turizm şirketi DER de, yangınlar nedeniyle Bodrum bölgesinde ağustos ayı başında tatil yapmayı planlayanlar için ücretsiz olarak rezervasyon değişikliği veya iptal imkânı sunduklarını, ancak, müşterilerinden bu yönde bir talep gelmediğini kaydetti. Türkiye’nin diğer turizm bölgeleri için ise herhangi bir engel bulunmadığını belirten DER, “Durumu titizlikle takip ediyoruz” açıklamasını yaptı.

BÖLGEDE TEHLİKE GEÇTİ

Sabah’ın haberine göre; Türkiye’ye her şey dahil paket turlar satan FTI ise Ege Bölgesi hariç, turizm bölgelerinin yangınlardan etkilenmediğini belirtti. Marmaris’teki yangınlar nedeniyle Turunç’ta otellerin alınan önlemler kapsamında geçici olarak tahliye edildiğini bildiren FTI, bölgede tehlikenin geçtiğini ifade etti. Şirket, “Bazı misafirler son birkaç günde evlerine geri döndü. Ancak bunun dışında şu aşamada ciddi bir iptal talebi ile karşılaşmıyoruz” açıklamasında bulundu. Alman Dışişleri Bakanlığı da, Türkiye’ye yönelik seyahat tavsiyeleri bölümünü güncelleyerek, “Seyahat öncesinde tur operatöründen kalacağınız yerin bu durumdan etkilenip etkilenmediğini öğrenin” açıklamasını yaptı. Bakanlık, otel personelinin ve yerel yetkililerin talimatlarına uyulması tavsiye edildi.

KAPADOKYA’YI 7 AYDA 854 BİN TURİST GEZDİ

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki Kapadokya’yı ocak-temmuz döneminde 854 bin 449 yerli ve yabancı turist gezdi. Geçen yıl ocak-temmuz döneminde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri nedeniyle 419 bin 905 yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği bölgedeki müze ve ören yerlerini, bu yılın aynı döneminde gezen turist sayısı 854 bin 449’a ulaştı. Kurban Bayramı tatilinde yoğunluğun yaşandığı ve 370 bin 534 ziyaretçinin ağırlandığı bölgede, yılın en çok turist alan ayı temmuz oldu. Bu yılın 7 aylık döneminde, Zelve Ören Yeri 243 bin 308 ziyaretçi ile ilk sırada yer alırken, 215 bin 483 turistin giriş yaptığı Göreme Açık Hava Müzesi ikinci, 133 bin 872 ziyaretçi ile Kaymaklı Yer Altı Şehri üçüncü sırada yer aldı.

Turizmciler ‘aşı pasaportu’ önerisini değerlendirdi
Sertifikasyonlu turizm tesislerinde pandemiden uzak güvenli ortam sağlanacak
Kışın hiç uğramadığı Akdeniz köyleri
Güral Premier Tekirova’ya iki ödül birden
Evde bakım yardımı ne kadar, kaç TL oldu? Evde bakım maaşı tutarı 2022
TAGGED:NedenYangınlarBi̇nTurizmTür

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Yunanistan’da orman yangınları: Evia adasından yüzlerce kişi tahliye edildi
Next Article Mersin’de sağanak hayatı felç etti!
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
XVI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi
Ekonomi Haberleri
5 Aralık 2025
8. Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi 9 Aralık’ta
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?