By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Abdülkadir Akkuş: “Zeytinburnu, nitelikli ve kaliteli projelerle kabuk değiştiriyor”
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > Abdülkadir Akkuş: “Zeytinburnu, nitelikli ve kaliteli projelerle kabuk değiştiriyor”
Emlak Haberleri

Abdülkadir Akkuş: “Zeytinburnu, nitelikli ve kaliteli projelerle kabuk değiştiriyor”

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 28 Ekim 2022 12:19
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, son yıllarda markalı konut projelerine ev sahipliği yapan İstanbul Avrupa Yakası’nın gelişen ilçesi Zeytinburnu’na yatırımcıların da yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Nitelikli ve yatırım potansiyeli yüksek ilçenin müşteri potansiyeli bakımından ulusal ve uluslararası geniş bir alıcı kitlesine hitap ettiğini belirten Akkuş, sakinlerin barınma, okul, hastane, alışveriş, konaklama, eğlence ve marina gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri donatıların yer almasının bölgeye ayrıcalık kattığını ifade etti.

Gayrimenkul yatırımı açısından ciddi potansiyel barındıran Zeytinburnu ilçesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Abdülkadir Akkuş, bölgenin şehrin tüm ulaşım akslarının çakıştığı bir lokasyonda olmasının ilçenin değerini arttırdığına dikkat çekti. Akkuş “Zeytinburnu, İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen ilçelerinin başında geliyor. Son yıllarda nitelikli ve genelde de deniz manzaralı yeni ve lüks projelerin adresi haline gelen ilçe, büyük bir dönüşüm geçiriyor, kabuk değiştiriyor. Tarihi ve kültürel dokusuyla şehrin merkezinde olma avantajı sunuyor. Sekiz şeritli sahil yolu, ana arterlere yakınlığı, Marmaray, Metrobüs ve Avrasya Tüneli avantajları da bölgenin değerine değer katıyor” dedi.

BOSS4 Gayrimenkul olarak potansiyel gördükleri Zeytinburnu’nda büyük bir kentsel dönüşüm projesine başladıklarını hatırlatan Akkuş, Alya Konakları Merkez Efendi Projesi’yle İETT Blokları’nın dönüşümünü sağladıklarını kaydetti. Alya Konakları Merkez Efendi Projesi’nde hafriyatın başladığını belirten Akkuş, bu projeyi Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini söyledi.

Alya markasıyla projeler ürettiklerini dile getiren Abdülkadir Akkuş, Alya Konakları Merkez Efendi Projesi’yle ilgili bilgi verdi: Akkuş “Uzun zamandır çalışmalarını yürüttüğümüz projemizi hayata geçiriyoruz. ‘İETT Blokları’ndaki 252 bağımsız bölümün sahipleri ile anlaşma sağlandı, hafriyat başladı. Bittiğinde yaklaşık 467 konut ile 15 ticari gayrimenkullerden oluşacak olan Alya Konakları Merkez Efendi Projesi’nde geçici satış ofisi de hazır. Dairelerimizi dokuz blokta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks olmak üzere planladık. Sosyal olanaklara geniş yer verdik. Projemiz konumu ve ulaşım olanaklarıyla da dikkat çekiyor. E-5 Karayolu’na 3 km, Cevizlibağ Metrobüs’e 650 metre, Kazlıçeşme Marmaray’a 3,1 km, Avrasya Tüneli’ne 1 km, Esenler Otogarı’na 5,3 km, Yenikapı’ya 5 km, Fişekhane’ye 4,9 km, Veliefendi Hipodromu’na 6,2 km ve Ataköy Marina’ya 11 km mesafede bulunan projemizin dört bir yanı özel eğitim kurumları, üniversiteler, hastaneler ve alışveriş merkezleri ile çevrili bulunuyor” diye konuştu.

 

Metrogarden’da Çılgın Parkur Başlıyor
Ekonomiye 4,3 milyar liralık katkı
İstanbul için yeni kar alarmı!
Bu tip konut satışları 2024’te tarihi dip seviyeye gördü!
Şimşek: Vize serbestisi için işbirliği artmalı
TAGGED:BOSS4 GayrimenkulAbdülkadir AkkuşAlya BOSS4 Gayrimenkul

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Pastırma sıcakları ne zaman, hangi tarihte başlıyor?
Next Article İstanbul’un suyunu karşılayan barajlarda doluluk oranı düştü
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?