By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Türkiye Yapay Zeka Haftası 24 Ekim’de Başlıyor!
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Sektörden > Türkiye Yapay Zeka Haftası 24 Ekim’de Başlıyor!
Sektörden

Türkiye Yapay Zeka Haftası 24 Ekim’de Başlıyor!

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 10 Ekim 2022 11:47
Emlak Televizyonu
Share
4 Min. Okuma
SHARE

ING Türkiye Ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan etkinlikte; Turkcell, Huawei, Hewlett Packard Enterprise( HPE), Etiya, SAP, Microsoft, DT Bilişim, Exodus, Komtaş, Obase, Sestek gibi alanında öncü pek çok kurum ve kuruluşlardan üst düzey yönetici ile akademisyenler bir araya gelecek. 

Program hakkında daha fazla bilgi için bu linke tıklayın.

ING Türkiye Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Wouter Meijs: “Veri bilimi, yapay zeka, robot teknolojileri gibi yeni nesil teknolojiler artık hayatımızı geri dönülmez bir şekilde şekillendiriyor. Bu büyük dijital dönüşüm içinde ise ekosistemin bir arada uyum içinde olması önem taşıyor. Bu nedenle dijital liderlik hedefiyle ilerleyen ING olarak, Türkiye’de yapay zeka ekosisteminin gelişimine katkıda bulunan Türkiye Yapay Zeka Haftası’na ana sponsor olarak destek vermekten mutluluk duyuyoruz.  Biz kendimizi bankacılık lisansına sahip teknoloji şirketi olarak tanımlıyoruz ve DNA’mızda yer alan çeviklik ve esneklikle kalıpların dışında bankacılık ürün ve hizmetleri geliştirerek sektörü dönüştürüyoruz. Robotik Süreç Otomasyonu ile Mart 2017’den bu yana yaklaşık 414 bin saat mesai harcanmış tekrar eden işlerin robotize edilmesini sağladık. Yapay zeka destekli yazışmalı bankacılık asistanımız INGo’da 2018 yılından bu yana yaklaşık 1,52 milyar TL’lik kredi onaylandı. Dijital dönüşüme bütüncül bakıyor ve insan kaynağımızı da geleceğe hazırlıyoruz.”

SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan, “Bu coğrafyada bu etkinliğin farklı bir yere oturduğuna inanıyoruz. Bizim için bu etkinliğin en büyük başarısı katılımın her geçen yıl artması, genç kuşaklara değişimi hissettirebileceğimiz mesajlar verebilmek ve geleceğe referans olabilmek” dedi. SAP Türkiye olarak SAP’nin global laboratuvar ağı içinde yer alan, büyük veri ve iş zekası alanında çalışan 5’inci yazılım geliştirme merkezine ev sahipliği yapma şansını yakaladıklarını söyleyen Uğur Candan,’ Çözülecek çok sorun var. Bir kurumun bir sorununun çözülmesi tek başına yetmiyor. Birbirine uçtan uca eklenebilir şekilde platform ve topluluk olabilmeyi başarmayı hedefliyoruz. Sponsor olarak bu çorbada tuzumuz olduğu için mutluyuz.”

Etkinlikte neler konuşulacak?

Assembly Buildings’te gerçekleştirilen basın lansmanında, 5 gün sürecek Türkiye Yapay Zeka Haftası’nda bankacılık, sigortacılık, üretim, eğitim, perakende ve enerji gibi birçok sektördeki yapay zeka uygulamalarının örnekleri, bulut teknolojiler, açıklanabilir yapay zeka, Hollanda, İsrail, Singapur, Çekya, Kanada ve Amerika gibi ülkeler başta olmak üzere globaldeki yapay zeka uygulamaları uzmanları tarafından izleyicilere aktarılacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin Ulusal Yapay Zeka Strateji belgesindeki maddelerin eylem planlarını ve sektörlere olan etkilerinin tartışılacağı panel başta olmak üzere, yapay zeka alanındaki yeteneklerin geliştirilmesi gibi pek çok konuyu ele alan paneller de düzenlenecek.                              

                                                                               

Online stantlarda etkileşim imkanı

Geçen sene 50 binden fazla kişinin izlediği Türkiye Yapay Zeka Haftası’nda bu sene online stant alanları yer alacak. Online platforma giriş yapan kişi, Dijital Kongre Merkezi’nde yer alan fuaye alanlarında birçok şirket ve startup’ın standına uğrayarak onların çözümleri hakkında bilgi edinip, yetkilileriyle iletişime geçilebilecektir.

Teknoloj devleri yapay zeka eğitimi verecek 

Microsoft, Google, TR Academy, Obase ve Komtaş gibi önde gelen teknoloji şirketlerinden uzmanlar katılımcılara çeşitli yapay zeka eğitimleri verecek. 

Eğitimler hakkında daha fazla bilgi almak için bu linke tıklayın.

Katılım ve eğitim katılım sertifikası

Türkiye Yapay Zeka Haftası’nın katılımcılarına “Katılım Sertifikası”, eğitimlerine katılanlara ise “Eğitim Katılım Sertifikası” verilecek.

Etkinlik Saatleri

  • 24 Ekim 2022 saat 10.00- 17.00
  • 25 Ekim 2022 saat 09.00- 17.00
  • 26 Ekim 2022 saat 09.00- 17.00
  • 27 Ekim 2022 saat 09.00- 17.00
  • 28 Ekim 2022 saat 09.00- 17.00
04 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne Özel Anlamlı Proje
Petlas’tan 360 milyon dolarlık yeni fabrika yatırımı
Yapı ruhsatı başvurularına yeni düzenleme
Çanakkale’de ormanlara giriş 1 ay yasak
Markalı konutlarda stok erime hızı yüzde 1.81’e düştü

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article İstanbul’u Felaket Senaryolarına Konu Ettik!
Next Article İstanbul’da, metrobüs üst geçidindeki yoğunluk kamerada
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?