RAMS Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Giresun’un tabiat harikası: Mavigöl
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Turizm > Giresun’un tabiat harikası: Mavigöl
Emlak Turizm

Giresun’un tabiat harikası: Mavigöl

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 8 Eylül 2021 16:05
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

Giresun’daki Göksu Deresi’nde büyüklü küçüklü dört gölden oluşan Mavigöl, turizm sezonunda ziyaretçilerin uğrak noktası oldu. Dereli ilçesinde Kuzalan Tabiat Parkı’nda bulunan Mavigöl, kireç taşları ve sodalı suyun etkisiyle turkuaz renkte akıyor.

Havzanın kayalık yapısının da etkisiyle yörede oluşan göller, haziran sonundan itibaren turkuaza dönüşüyor. Mevsim şartlarına bağlı olarak bu göller aralık ayına kadar rengini koruyor. Bu yıl Kovid-19’a karşı aşılama oranının artmasıyla geçen yıla göre ziyaretçi potansiyeli de artan Mavigöl’de, özellikle temmuz ayında yoğunluk yaşandı.

Karadeniz turuna çıkan vatandaşlar ve tur şirketlerinin taşıdığı turistler, Mavigöl’e ilgi gösterdi. Kuzalan Tabiat Parkı İşletmecisi Murat Yayla, AA muhabirine, geçen yıla göre tur gezilerinin yeniden başlamasıyla bu yıl avantaj yaşadıklarını söyledi.



Temmuz ayında ziyaretçi yoğunluğu yaşandığını aktaran Yayla, “Temmuz ayı son yılların turizm açısından en yoğun geçen ayı oldu. Ağustos ayı hava şartlarından dolayı temmuz kadar yoğun olmasa da yine ziyaretçi sayısı yüksek oldu. İnşallah önümüzdeki yıl pandemisiz, acentelerimizle tatile çıkan doğaseverlerimizle yeniden buluşmayı ümit ediyoruz.” dedi.

Ziyaretçilerden Duran Nurel ise arkadaşıyla Karedeniz turuna çıktıklarını ifade ederek, “Gezi kapsamında Mavigöl’e geldik. Tabii Karadeniz’de yeşilin her tonu var. Mavigöl’de de suyun rengi çok değişik, değişik bir mavi rengi var. Ben Akdenizliyim, Akdeniz’de de çok sular, ağaçlar gördük ama burası daha başka geldi.” diye konuştu.

Almanya’dan gezi için gelen Bakiye Kavraz da çevresindeki arkadaşlarının Mavigöl’ü çok tavsiye ettiğini ancak gelmenin bu yıla nasip olduğunu belirterek, “Kısmet bugüne oldu ama gerçekten harika bir yer, herkese tavsiye ediyorum. Doğası, güzelliği, bitki örtüsü her yönüyle, tek kelimeyle harika.” ifadelerini kullandı.

Çetin Köse de arkadaşlarının tavsiyesiyle Mavigöl’ü ziyaret ettiklerini dile getirerek, “Ailecek geldik, gördük, çok güzel. Herkesin de gelip memnun kalabileceği bir yer. Boş vakitlerimizde bu gibi yerlere gidiyoruz, doğayı görüyoruz.” dedi.

Safranbolu’da ünlü seyyah İbn-i Battuta’nın izinden yürüyüş
Turistlere ‘Müzeye ülkeye hoşgeldiniz’ hediyesi
Dünyada en iyi korunan ilk 20 kent arasında gösteriliyor
Kış aylarında buz tutan dev göl çözüldü
Yerli turist bölgeyi terk ediyor
TAGGED:Mavigöl

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article ŞOK Marketler’den yeni limitsiz ev interneti hizmeti
Next Article Frig Vadisi’nin göz bebeği ziyarete açılmak için gün sayıyor
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3KFollowersLike
56.4KFollowersFollow
136KSubscribersSubscribe
4.4KFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Fuzul Holding, 34 Yıllık Deneyimini Katılım Bankacılığına Taşıyor
Ekonomi Haberleri
18 Mart 2026
Bozcaada’ya bayramda bazı araçların geçişi yasaklandı
Emlak Dünyası
18 Mart 2026
Sürücülere bayram müjdesi: Köprü ve otoyollar ücretsiz olacak! Karar Resmi Gazete’de
Ekonomi Haberleri
18 Mart 2026
Meclis’teki yasa daha çıkmadan özelleştirmeye hız verdiler: 55 yerde büyük özelleştirme
Emlak Gazetesi
18 Mart 2026
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?