By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Makyol Santral projesinde son durum! Ne kadar konut satıldı?
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Ekonomi Haberleri > Makyol Santral projesinde son durum! Ne kadar konut satıldı?
Ekonomi Haberleri

Makyol Santral projesinde son durum! Ne kadar konut satıldı?

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 31 Mayıs 2019 10:15
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
Makyol Gayrimenkul’ün, İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Koordinatörü Nil Atak
Makyol Gayrimenkul’ün, İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Koordinatörü Nil Atak
SHARE

İstanbul Beylikdüzü’nde Makyol Yaşam projesini tamamlayan ve Bahçeşehir’de Makyol Santral projesini teslim etmeye hazırlanan Makyol Gayrimenkul, geliştirdiği projelerle yatırımcılar için çekim merkezleri oluşturmanın satışa olan katkısı ve önemine dikkat çekiyor.

Makyol Gayrimenkul’ün, İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Koordinatörü Nil Atak; “Geçtiğimiz yıl yurtiçinde ve yurtdışında düzenlediğimiz kampanyalar ile satışlarının %70’ini tamamlayarak Makyol Santral projemizin daire teslimlerine başladık. “ dedi.

Nitelikli Projelerle Yatırımcılar İçin Çekim Merkezleri Yaratıyoruz.

İstanbul Beylikdüzü’nde Makyol Yaşam projesini tamamlayan ve Bahçeşehir’de Makyol Santral projesini teslim etmeye hazırlanan Makyol Gayrimenkul, geliştirdiği projelerle yatırımcılar için çekim merkezleri oluşturmanın satışa olan katkısı ve önemine dikkat çekiyor.

Geliştirdiği projeler ile gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Makyol Gayrimenkul’ün, İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Koordinatörü Nil Atak; “Amacımız Makyol markasını tercih eden müşterilere daha iyi konseptlerle kaliteli projeler inşa etmek ve yaşam merkezleri oluşturmak.” diyerek pazarlama ve satış stratejilerini ve aldıkları sonuçları değerlendirdi.

Konsept Geliştirme, Pazarlama & Satış ve Finansman Süreçlerini Bütün Olarak Kurguluyoruz

Kendi müşterilerimizi tanıyoruz. Onları memnun edecek detaylarla konseptimizi oluşturuyoruz. Santral projemizde geniş balkonlara ve teraslara yer verdik. Pazarlamasını yaptığımız şey aslında bütünüyle yaşama ait unsurlar. Her müşterimizi projenin başında Makyol finansman desteği ile projelerimizden daire almalarını sağlayarak Makyol markasına ortak ediyoruz. Satış kampanya kurgumuz Makyol güveni üzerine oluşuyor. Kişiye özel ödeme planları, banka özel kredi çalışmaları ile onları markamızın bir parçası haline getirecek finansman süreçlerini de kurguluyoruz.

“Makyol Santral’in yüzde 70’ini Sattık”

“Makyol Gayrimenkul, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Taahhüt firmasından biri olan Makyol’un 55 yıllık taahhüt ve inşaat alanındaki deneyiminden faydalanarak proje geliştiren bir gayrimenkul markasıdır. Mevcut tecrübe ve güveni, geliştirdiğimiz projelere aktardığımızda başarılı sonuçlar elde ettiğimizi gördük. Makyol Yaşam’dan ev sahibi olanlar ve yaşamaya başlayanların büyük bir kısmı, Makyol güvencesini, inşaat kalitesini ve satış sonrası memnuniyeti deneyimledikten sonra Makyol Santral için birer referans noktası haline geldiler. Bunun da en önemli sebebi Makyol Yaşam’dan ev sahibi olanlara, projenin geldiği fiyatlar itibariyle beklentilerinin üzerinde kazandırmış olmamızdan kaynaklanıyor. Geçtiğimiz yıl yurtiçinde ve yurtdışında düzenlediğimiz kampanyalar ile satışlarının %70’ini tamamlayarak Makyol Santral projemizin daire teslimlerine başladık.

Yılsonuna kadar dairelerin tamamının satışını tamamlayarak yeni projelerin geliştirilmesine yoğunlaşmayı planlıyoruz.”

Bakan Kurum açıkladı: Prefabrik evler teslim ediliyor
Yüzde 25 zam! İstanbul’da fırıncılar ekmeğe zam yapmaya başladı!
Yeni taksi zamlarıyla 3.Havalimanına gidiş ne kadar oldu?
Marmaris’teki meşhur Maliye kampını kim satın aldı?
TAV, Antalya Havalimanı’na teklif verecek
TAGGED:Makyol SantralMakyol Gayrimenkul

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Elbirliği Sektörü’nde Rekor Teslimat 29. Yılında Rekor Teslimat
Next Article Şimdi gayrimenkul alan 2020’de kazançlı çıkacak!
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?