RAMS Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: ASAŞ Panjur’dan Duvar İçine Gömülen Yeni Nesil “U Tipi” Panjur Sistemi
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Sektörden > ASAŞ Panjur’dan Duvar İçine Gömülen Yeni Nesil “U Tipi” Panjur Sistemi
Sektörden

ASAŞ Panjur’dan Duvar İçine Gömülen Yeni Nesil “U Tipi” Panjur Sistemi

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 23 Mart 2026 12:19
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

ASAŞ Panjur, mimari estetik, cephe bütünlüğü ve fonksiyonel kullanım beklentilerini bir araya getiren yeni nesil U Tipi gömme panjur sistemini ürün portföyüne ekledi. Duvar içine gömülen yapısıyla öne çıkan sistem, modern mimaride giderek artan gizli montaj ihtiyaçlarına yanıt vererek mimarlar, tasarımcılar ve uygulayıcılar için estetik ve performans odaklı bir çözüm sunuyor.

ASAŞ Panjur’un ürün gamına yeni katılan U Tipi gizli detaylı gömme panjur sistemleri, duvar içine yerleşen yapısıyla dışarıdan bakıldığında neredeyse görünmez bir bütünlük oluşturuyor. Alüminyum U tipi kutular ve uyumlu komponentleri sayesinde yapı cepheleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olan sistem, mimari tasarımın kesintisiz bir çizgide devam etmesini sağlıyor.

137, 150, 165, 180 ve 205 mm gibi farklı ölçülerde sunulan alüminyum U tipi kutu seçeneklerine sahip olan sistem, farklı yapı tiplerine ve proje ihtiyaçlarına kolayca uyum sağlayabiliyor. Bununla birlikte yan kapaklar, orta bölmeler ve güvenlik plakaları gibi panjur aksesuarlarının uyumlu tasarımı, uygulayıcılara montaj sürecinde esneklik ve pratiklik kazandırıyor.

Mimari Estetik ve Fonksiyonel Bütünlük

U tipi gömme sistem, modern mimarinin öne çıkan yaklaşımlarından biri olan sadelik ve görünmezlik anlayışını destekliyor. Duvarla bütünleşen yapısı sayesinde dış cephe çizgisini bozmadan mekâna temiz ve minimalist bir görünüm kazandırıyor.

Bu özellik, mimarların cephe tasarımlarında estetik ve fonksiyon arasında dengeli bir ilişki kurmasına olanak tanırken, projelerde daha bütüncül bir mimari dil oluşturulmasına katkı sağlıyor.

Sektör İhtiyaçlarına Uyumlu Çözümler

ASAŞ Panjur; dıştan takma, monoblok ve gömme tip panjur sistemlerinden oluşan geniş ürün portföyüyle farklı yapı çözümlerine yanıt veriyor. Duvar içine gömülen U tipi panjur sistemi de bu portföyün önemli bir parçası olarak mimari projelerde estetik ve teknik gereksinimleri bir arada karşılayan bir seçenek sunuyor.

ASAŞ Panjur ürünleri, yalıtım, güvenlik ve ışık kontrolü gibi temel işlevlerin ötesine geçerek mimarların tasarım beklentilerini de destekliyor. Bu yönüyle sistem, yapısal entegrasyon ve cephe bütünlüğünü ön planda tutan projelerde tercih edilen yenilikçi çözümler arasında yer alıyor.

 

Pendik’te kimyasal alarmı: Yol trafiğe kapatıldı!
Silifke OSB’de kamulaştırma çalışması sürüyor
Çanakkale’de ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Ünlü tatil kenti Bodrum’un içme suyunda kirlilik tehdidi!
MÜSİAD Başkanı Kaan’dan Eminevim’e ziyaret

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Açık Artırmayla Uygun Fiyatlı Konut Satışları Gerçekleştirilecek

Stay Connected

235.3KFollowersLike
56.4KFollowersFollow
136KSubscribersSubscribe
4.4KFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Sosyal Medya Hamlesi Emlak Sektöründe Yeni Kriz Doğurdu
Emlak Haberleri
23 Mart 2026
Resmi Gazete’de bugün (23.03.2026)
Ekonomi Haberleri
23 Mart 2026
İSKİ açıkladı: 23 Mart İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç?
Emlak Dünyası
23 Mart 2026
23 Mart 2026 nerede, ne zaman deprem oldu?
Emlak Dünyası
23 Mart 2026
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?