By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: IIFF 2026, Türk Mobilya Sektörünün Küresel Gücünü İstanbul’dan Dünyaya Taşıdı
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Sektörden > IIFF 2026, Türk Mobilya Sektörünün Küresel Gücünü İstanbul’dan Dünyaya Taşıdı
Sektörden

IIFF 2026, Türk Mobilya Sektörünün Küresel Gücünü İstanbul’dan Dünyaya Taşıdı

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 4 Şubat 2026 14:27
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (IIFF) 2026, rekor düzeyde katılım ve güçlü ticari etkileşimle tamamlanarak Türk mobilya sektörünün küresel ölçekteki iddiasını bir kez daha ortaya koydu. İstanbul Fuar Merkezi ve TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde eş zamanlı olarak düzenlenen fuar, sektörün en yeni koleksiyonlarını ve üretim gücünü dünya pazarlarıyla buluşturdu.

İçindekiler
  • İhracatta Güçlü Performans, Daha Büyük Hedefler
  • Sektör Dayanışmasının Gücünü Gösteren Bir Organizasyon

Rakamlarla IIFF 2026

Toplam 250 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen IIFF 2026’da, 3 bine yakın marka yer aldı. 156 ülkeden sektör profesyonelinin katılım gösterdiği fuarı; 32 bin 145’i yabancı, 100 bin 767’si yerli olmak üzere toplam 132 bin 912 profesyonel ziyaretçi takip etti. Doğu Avrupa’dan Orta Asya’ya, Balkanlar’dan Orta Doğu’ya uzanan geniş bir coğrafyadan gelen alıcılar, İstanbul’u küresel mobilya ticaretinin en önemli buluşma noktalarından biri haline getirdi.

Sektörün Bugünü ve Geleceği Aynı Zeminde

Fuarı değerlendiren MOSDER Başkanı Davut Karaçak, IIFF’nin yalnızca bir sergileme alanı değil, sektörün bugünü ve geleceğini aynı anda temsil eden stratejik bir platform olduğuna dikkat çekti.

“IIFF, Türk mobilya sektörünün üretim kapasitesini, tasarım gücünü ve ihracat potansiyelini dünyaya aynı anda anlatabildiği çok güçlü bir yapı. Bugün İstanbul’da oluşan bu yoğun uluslararası ilgi, sektörümüzün küresel pazarlardaki karşılığının ne kadar güçlü olduğunu net biçimde gösteriyor.”

İhracatta Güçlü Performans, Daha Büyük Hedefler

Küresel ticaretin yeniden şekillendiği bir dönemde Türkiye’nin sahip olduğu esnek üretim yapısı ve yüksek katma değerli ürün anlayışıyla öne çıktığını vurgulayan Karaçak, sektörün ihracat performansına da dikkat çekti.

“Türk mobilya sektörü artık sadece üreten değil; tasarlayan, geliştiren ve dünya pazarlarının beklentilerini doğru okuyan bir yapıya sahip. 2025 itibarıyla yaklaşık 4,7 milyar dolar seviyesine ulaşan mobilya ihracatımızı, önümüzdeki dönemde daha da yukarı taşımayı hedefliyoruz. IIFF’te sergilenen koleksiyonlar, sektörümüzün geldiği noktayı ve gelecek vizyonunu açık biçimde ortaya koyuyor.”

Sektör Dayanışmasının Gücünü Gösteren Bir Organizasyon

IIFF’nin firmalar için yalnızca bugünün ticaretini değil, aynı zamanda sürdürülebilir büyüme ve yeni iş birliklerini de mümkün kıldığını belirten Karaçak, fuarın sektör ekosistemi açısından taşıdığı değeri vurguladı.

“Bu büyük organizasyonun başarıyla gerçekleşmesinde emeği bulunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Özellikle Mobilya Dernekleri Federasyonu’nun koordinasyonu ve Sayın Ahmet Güleç’in katkıları sektörümüz adına son derece kıymetli. IIFF, sektör dayanışmasının ve birlikte üretme kültürünün en güçlü örneklerinden biridir.”

IIFF 2026, ortaya koyduğu yüksek katılım, uluslararası görünürlük ve ticari etkiyle Türk mobilya sektörünün küresel geleceğine dair güçlü bir mesaj verdi.

 

4 Eylül 2023 hava durumu raporu
Nissan İspanya farikasını kapatıyor, 2 bin 800 çalışan işsiz kalacak
Doğalgazda Aralık tarifesinde değişikliğe gidilmedi
Meteoroloji, 7 ilimizi sarı ve turuncu kodla uyardı! Kuvvet sağanak etkili olacak
Gayrimenkul, 2023’te de en güvenli ve en karlı yatırım oldu
TAGGED:IIFF 2026

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Açık Artırmayla Uygun Fiyatlı Konut Satışları Gerçekleştirilecek

Stay Connected

235.3KFollowersLike
56.4KFollowersFollow
136KSubscribersSubscribe
4.4KFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TOKİ 500 bin konut başvuru para iadesi: 5 bin TL nasıl geri alınır?
Sektörden
4 Şubat 2026
11 ülkeden gazeteciler gelişimi yerinde görecek
Sektörden
4 Şubat 2026
‘İstanbul’da 927 bin konutu dönüştürdük’
Ekonomi Haberleri
4 Şubat 2026
Kredi ile konut alacaklar dikkat
Ekonomi Haberleri
4 Şubat 2026
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?