Emlak Konut Kuzey Şehir Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Yeni yatırımıyla membranda Türkiye’nin en yüksek üretim kapasitesine ulaşacak
Share
Kayıt olmak
8
Bildiri Daha Fazla Göster
Emlak Haberleri
152 kişiye mezar olmuştu… Palmiye Sitesi’nde kamu görevlileri hakkında hâlâ soruşturma başlatılmadı!
2 gün önce
Ekonomi Haberleri
Dünyanın en güçlü pasaportları açıklandı: Türkiye’nin sırası belli oldu!
2 gün önce
Emlak Haberleri
Sakarya, Bilecik ve Eskişehir’de orman yangını… Uzmanlar uyardı: Külleri Bursa’ya yağdı!
2 gün önce
Emlak Haberleri
Son dakika… Türkiye’nin ciğerleri yanıyor! Bakan Yerlikaya duyurdu: İki kent afet bölgesi ilan edildi
2 gün önce
Emlak Haberleri
Karabük ve Antalya’da orman yangını: Evler tahliye edildi!
2 gün önce
Emlak Dünyası
Üsküdar Belediyesi’nden Eskişehir’deki Yangına Müdahalede Destek
2 gün önce
Emlak Haberleri
Bakan Kurum: Bu sertifika gayrimenkul projelerine küçük paylarla ortak olmanızı sağlayacak
3 gün önce
Emlak Haberleri
Ozan Sümer: “İstanbul’un geleceği doğru kentsel dönüşümle kurulabilir”
3 gün önce
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > Yeni yatırımıyla membranda Türkiye’nin en yüksek üretim kapasitesine ulaşacak
Emlak Haberleri

Yeni yatırımıyla membranda Türkiye’nin en yüksek üretim kapasitesine ulaşacak

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 4 Mart 2025 11:23
Emlak Televizyonu
Share
5 Min. Okuma
SHARE

İnşaatın kalbindeki çözüm ortağı olma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Ravago Bina Çözümleri, gelenekselleşen Strateji ve Ödül Buluşması’nı bu yıl yenilenen konsepti ve ‘Ezber Bozuyoruz’ mottosu ile Kıbrıs’ta gerçekleştirdi. Etkinlikte gelecek dönem hedef ve stratejilerini paylaşan şirket, Türkiye’nin en nitelikli membranında üretim kapasitesini yüzde 100 artışla yıllık 40 milyon metrekareye çıkaracağını duyurdu. Taş yününde uzun süredir pazar lideri konumunda bulunan Ravago Bina Çözümleri, yeni membran hattı yatırımı ile Türkiye’nin en yüksek kurulu üretim kapasitesine erişerek bu alanda da pazarı domine etmeye hazırlanıyor. Yeni hat yatırımının yıl sonuna kadar tamamlanacağını açıklayan Ravago Bina Çözümleri Türkiye Direktörü Alper Doğruer, 2026 yılında tam pazar penetrasyonuna ulaşarak sektördeki etkinliklerini daha da artıracaklarının altını çizdi.

İnşaat sektörüne sunduğu üstün nitelikli yalıtım ürünleriyle Türkiye’nin yanı sıra 6 kıtada 60’ın üzerinde ülkede en prestijli projelerin çözüm ortağı olan Ravago Bina Çözümleri, Kıbrıs The Arkın İskele Hotel’de gerçekleştirdiği Strateji ve Ödül Buluşması’nda 200’e yakın iş ortağıyla bir araya geldi. ‘Ezber Bozuyoruz’ mottosu ile düzenlenen etkinlikte, Ravago Bina Çözümleri’nin 2025 yılı stratejisi paylaşılırken aynı zamanda başarılı bir yılı geride bırakan iş ortakları da ödüllendirildi. Etkinlikteki açış konuşmasında 30 yılı aşan tecrübeleri, bilgileri ve deneyimleriyle yalıtım sektöründe önemli başarılara imza attıklarını söyleyen Ravago Bina Çözümleri Türkiye Direktörü Alper Doğruer, Kocaeli Kartepe’deki fabrikalarında hayata geçirecekleri yeni membran hattı yatırımının detaylarını da paylaştı. 

“Ezber bozan adımlarla sektöre yön vermeye devam edeceğiz”

“Bu yılki mottomuzu ‘Ezber Bozuyoruz’ olarak seçmemiz, alışılmışın dışına çıkmak için attığımız adımların bir yansıması” diyen Alper Doğruer; sözlerine şöyle devam etti: “Ürün, çözüm, hizmet, paydaşlarımızla olan ilişki ve iletişim biçimi gibi konulardaki yaklaşımımızla farkımızı ortaya koyuyoruz. Alışılagelmiş kalıpların dışına çıkarak yenilikçi çözümler sunuyor, müşterilerimizin beklentilerini aşan bir deneyim yaratmak için sürekli gelişiyoruz. Üstün nitelikli ürünlerimiz ile yenilikleri yakından takip ederek yapı sektörünün kalite standartlarını yükseltiyoruz. Sektörümüzün yanı sıra ülke ekonomimize ve istihdamımıza da katkı sunmak için çalışıyoruz. Bu noktada, Türkiye’nin en nitelikli membran üreticisi olarak üretimimizin yüzde 50’sini 6 kıtada 60’tan fazla ülkeye ihraç ediyoruz. Uzun süredir Türkiye’de lider olduğumuz taş yünü pazarında da öne çıkıyoruz. Taş yününde nakliye maliyetlerini optimize ederek ve müşteri taleplerine daha hızlı yanıt vererek sektördeki konumumuzu daha da güçlendireceğiz. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimize, iş ortaklarımıza, paydaşlarımıza ve ülkemize değer katarak büyümeye ve ezber bozan adımlarla sektöre yön vermeye devam edeceğiz.”

Yeni hat yatırımıyla membran üretim kapasitesini iki katına çıkartacak

Strateji ve Ödül Buluşması’nda 2025 yılının ikinci yarısında gerçekleştirecekleri yeni membran hattı yatırımı hakkında da açıklamalarda bulunan Alper Doğruer; “Çatı şirketimiz olan Ravago Grubu’nun üst yönetimi, Kartepe fabrikamızın seneler içinde büyüyen sürdürülebilir yurtdışı satış ağı ve tedarik kabiliyetini dikkate alarak bu yatırımı Türkiye’de gerçekleştirme kararı aldı. Yatırımımızla, yıllık 20 milyon metrekare olan membran üretim kapasitemizi yüzde 100 artırarak 40 milyon metrekareye çıkartacağız. Böylece membranda Türkiye’nin en yüksek kurulu üretim kapasitesine sahip şirketi olarak, sektörde çıtayı daha da yukarı taşıyacağız. Üretim hattımıza eklenecek bu ileri teknoloji yatırımıyla, yalnızca kapasite artışı sağlamakla kalmayacak aynı zamanda karışım sürecinden paketleme ünitesine kadar mevcut hatlarımızın tamamında bütünsel bir teknolojik güncelleme gerçekleştireceğiz. Bu sayede üretim süreçlerimizi daha verimli, sürdürülebilir ve yenilikçi hale getirerek sektördeki öncü rolümüzü daha da güçlendireceğiz. Ayrıca bu yeni yatırımla Türkiye’de bir ilk olarak, özellikle Avrupa bölgesinde talep edilen niş membran üretimine başlayacağız ve pazardaki farklı segmentlere özel çözümler sunacağız” ifadelerini kullandı.

‘Ezber Bozan Çözümler’ panelinde nitelikli yalıtım ürünlerine ışık tutuldu 

Her anı bilgi, deneyim ve yepyeni bakış açıları sunmayı hedefleyen etkinliğin ‘Ezber Bozan Çözümler’ başlıklı paneli; Ravago Bina Çözümleri Mineral Yünler Satış ve Pazarlama Direktörü Özge Müçek, Ravago Bina Çözümleri Bitümlü Membran Satış ve Pazarlama Direktörü Nükhet Tercan Yıldırım, Ravago Bina Çözümleri XPS Ürün Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhun Kurt ve Ravago Bina Çözümleri Ticari Ürünler Ürün ve Satış Müdürü Emre Arslan’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Panelde ürün grupları ile ilgili merak edilenler masaya yatırılırken, aynı zamanda şirketin yeni membran hattı yatırımı ve hedefleri de ayrıntılarıyla konuşuldu. İş ortakları için özel deneyimleme alanlarında ürünlerle ilgili bilgiler paylaşıldı. Bugüne kadar yayımlanmış 33 kitabı bulunan girişimci, akademisyen ve yazar Ahmet Şerif İzgören de ‘Başarı ve Motivasyon’ başlıklı konuşmasıyla buluşmaya renk kattı. Ravago Bina Çözümleri’nin 200’e yakın iş ortağıyla bir araya geldiği iki günlük buluşma, başarıların taçlandırıldığı ödül töreninin ardından Işın Karaca’nın sahne aldığı keyifli gala gecesiyle son buldu.

Doğu’da artan konut yatırımı Karadeniz’de azalıyor
Rekor sıcaklıklar ve yüksek buharlaşma Çukurova’da su riskini arttırdı
Kanal İstanbul bölgesinde arazi fiyatları hareketlendi
Häfele, Türkiye’deki Hızlı Büyümesini Sürdürüyor
Richard Branson İngiliz hükümetine teminat olarak Karayipler’deki özel adasını önerdi

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Açık Artırmayla Uygun Fiyatlı Konut Satışları Gerçekleştirilecek

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

152 kişiye mezar olmuştu… Palmiye Sitesi’nde kamu görevlileri hakkında hâlâ soruşturma başlatılmadı!
Emlak Haberleri
25 Temmuz 2025
Dünyanın en güçlü pasaportları açıklandı: Türkiye’nin sırası belli oldu!
Ekonomi Haberleri
25 Temmuz 2025
Sakarya, Bilecik ve Eskişehir’de orman yangını… Uzmanlar uyardı: Külleri Bursa’ya yağdı!
Emlak Haberleri
25 Temmuz 2025
Son dakika… Türkiye’nin ciğerleri yanıyor! Bakan Yerlikaya duyurdu: İki kent afet bölgesi ilan edildi
Emlak Haberleri
25 Temmuz 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler