By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Yüzde 100 yerli sermayeli MODSİS, tiny house üretiminde Türkiye’de ve Avrupa’da tek.
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Gazetesi > Yüzde 100 yerli sermayeli MODSİS, tiny house üretiminde Türkiye’de ve Avrupa’da tek.
Emlak Gazetesi

Yüzde 100 yerli sermayeli MODSİS, tiny house üretiminde Türkiye’de ve Avrupa’da tek.

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 5 Aralık 2024 11:47
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

MODSİS Modüler Yapı Sistemleri, tek modülde Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük karavanının üreticisi konumunda bulunuyor.

Türkiye’nin adet bakımından en büyük ‘tiny house’ üreticilerinden biri olan MODSİS Modüler Yapı Sistemleri, yerli ve yabancı rakiplerini geride bırakıyor. MODSİS, sadece özel izinlerle üretilebilen ve tek modülde dört metre genişlik ve 24 metre uzunluktaki plakalı ve ruhsatlı karavan statüsüne sahip tiny house’ların üretim belgelerini elinde bulunduruyor. MODSİS, bu özellikteki ürünlerini yurt içinde ve Avrupa’da satabilen tek şirket olma özelliği taşıyor.

Türkiye’nin adet bakımından en büyük ‘tiny house’ üreticilerinden olan MODSİS Modüler Yapı Sistemleri, barınma ihtiyacına doğada lüks konut sahibi olma alternatifiyle yanıt verirken aynı zamanda Avrupalı rakipleriyle de yarışıyor.

Bireyler ve oteller için ürettiği tasarımlarla doğada lüks yaşam için çok sayıda alternatif sunan MODSİS, hiçbir Avrupa ülkesinde olmayan özel üretim belgelerine sahip bulunuyor. Sadece bazı özel izinlerle üretilebilen tiny house’ların üretim belgelerini elinde bulunduran MODSİS, bu şekilde 24 metre uzunluk ve 4 metre genişlik özelliklerinde ürün yapabilmeye imkanına sahip bulunuyor. Bu benzersiz belgeleriyle Avrupa’ya plakalı ruhsatlı ve karavan statüsünde ürün satabilen MODSİS, bu anlamda Avrupa’da tek olma özelliği taşıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren MODSİS Modüler Yapı Sistemleri Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ahmet Erdal Çakır, doğanın öneminin fark edilmesiyle birlikte sadece konut edinmede değil tatil seçimlerinde de insanların doğanın içinde olmayı tercih ettiğinin altını çizdi.

Çakır “Yüzde 100 yerli sermayeyle ürettiğimiz ‘tiny house’larımızla farklı ihtiyaçlara yönelik çok alternatifli ürünler sunuyoruz. Bir konuta değerinin çok üzerinde rakamlar ödemek istemeyen yatırımcı, elindeki nakit parasını doğayla iç içe olan farklı yatırım araçlarında değerlendirme yolunu seçiyor.

MODSİS olarak, 12 tona kadar üretim izni veren ‘O4’ belgesine sahibiz. Şimdilerde bu rakamı daha da yukarıya çekecek olan kapsam genişletme çalışmasıyla beraber bunu 24 tona çıkartıyoruz.

Ayrıca daha önce aldığımız 24 metre uzunluk ve 4 metre genişlik standartlarında ürün yapabilmeye imkan veren ve kimsede olmayan bir belgemiz var. Tüm bunlarla beraber Avrupa’ya ürün satabilir duruma gelmiş bir markayız. Bu anlamda Avrupa’da tekiz. Ayrıca üretim tekniklerimiz de onlardan farklı. Örneğin; biz TIR’ların alt yapısına sahip olan güçlü ve dayanıklı şaseler kullanıyoruz. Avrupa’da da bizim niteliğimizde tiny house yapan bir firma yok. Onlar geleneksel, bungalov mantığıyla çalışıyorlar. Tek modülde Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük plakalı ve karavan ruhsatlı üreticisi konumundayız.

Turizm sektörüne de hizmet veriyor

Öte yandan; rahatlama, doğayla bütün olma ihtiyaçlarını tatil konseptlerinde de karşılamak isteyenler, doğada pratik, basit ama lüks konforu tercih eder hale geldi. Tatil tercihleri tiny house evlerden oluşan otel konseptine ilgi artınca turizm sektörüne de hizmet vermeye başladık. Kocaeli Dilovası’nda konumlanan fabrikamızda ultra lüks mini villalar üretiyoruz” diye konuştu.

www.modsis.com.tr

 

Seçimler 14 Mayıs’ta mı? Reuters’tan gündem olacak ‘seçim’ haberi
İstanbul’a kar yağacak mı? İstanbul’da kar yağışı hangi gün başlayacak?
Asgari ücret zammı için takvim netleşiyor
Vatandaşlık maaşı nedir? Vatandaşlık maaşı ne zaman, kimlere yatacak?
Amfi Tiyatro Didim’e çok yakıştı

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Açık Artırmayla Uygun Fiyatlı Konut Satışları Gerçekleştirilecek

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?