By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Fildişi Sahili’ne ilk Türk otel yatırımı
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Sektörden > Fildişi Sahili’ne ilk Türk otel yatırımı
Sektörden

Fildişi Sahili’ne ilk Türk otel yatırımı

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 29 Nisan 2024 10:24
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

Franchise modeliyle büyümeyi hedefleyen Elite World Hotels & Resort, yurt dışındaki ilk otelini Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nde açmak için imzaları attı. Batı Afrika’nın ilk Türk oteli olacak Elite World Grand Yamoussoukro’nun imza töreni, Fildişi Sahili Cumhuriyeti Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Prof. Kouakou Kouadio Clément, yatırımcı firma Bodo Services SARL Yönetim Kurulu Başkanı Aristide Konan ve Elite World Hotel üst yönetiminin katılımıyla gerçekleşti.

Anlaşmayı değerlendiren Elite World Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, Afrika’nın turizmde saklı kalmış bir potansiyel taşıdığını ve yurt dışında ilk otellerini Fildişi Sahili’nde açacaklarını söyledi. Bezaroğlu, “Büyüme hedefimizde, sadece yurt içi ve yurt dışında yakın coğrafyalar değil, turizmde büyüme potansiyeli taşıyan uzak coğrafyalar da bulunuyor” dedi.

Sırada Avrupa var

Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi, hem markalarını, hem de Türk kültürünü yurt dışına taşımanın yanı sıra, bölgenin turizm potansiyelini de dikkate alarak farklı şehirlerde otel projeleriyle de ilgilendiklerini açıkladı. Petekçi, “Ayrıca yurt dışında Almanya, Hollanda, İtalya gibi ülkeler de hedeflerimiz arasında yer alıyor. Hem yurt içi hem de yurt dışında devam eden görüşmelerimizle 2030 yılında 50 otele ulaşma hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Fildişi Sahilleri’nin yatırım açısından önemine vurgu yapan Petekçi, sözlerini şöyle sürdürdü: “Otel binamız, meclis binası ile tam karşılıklı olacak. Oradaki yeni otelimiz ile ağırlıklı kongre turizmi ve iş insanlarına yönelik bir konaklama amaçlıyoruz. 60 milyon euro değerindeki yatırımın 12 yılda geri dönüşünü planlıyoruz.” Toplantıda verilen bilgilere göre, başkent Yamoussoukro yer alacak otel, Elite World Grand markasıyla hizmet verecek. 20 yıllık anlaşmayla otel, Bodo Services SARL firması tarafından yapılırken, Elite World tarafından işletilecek.

Haziran 2026’da hizmete açılacak

100 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek otelin inşaatına 6 ay içesinde başlanacak. 2026 Haziran ayında ise Elite World Grand Yamoussoukro’nun 2026 yılının haziran ayında ise ilk müşterilerini ağırlaması hedefleniyor. Ayrıca, “Dünden Bugüne İz Bırakan Lezzetler: Van Kahvaltısı” projesiyle Van kahvaltısını kültürel ve gastronomik bir değer olarak dünyaya tanıtma misyonuna Fildişi Sahili’nde işleteceği otelde de devam edecek.

Otoparklarda yeni dönem başladı
Türkiye genelindeki 5 milyon konut için güçlendirme çağrısı!
Akkuyu’da 2. ünitede reaktör temeli tamam
Meteoroloji’den kuvvetli ‘sağanak yağmur’ uyarısı
Isparta’da peş peşe depremler!

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Açık Artırmayla Uygun Fiyatlı Konut Satışları Gerçekleştirilecek
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?