By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Dubai Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı 27 – 29 Şubat 2024 Tarihlerinde Sektör Profesyonellerini 20. Kez Bir Araya Getirmek İçin Hazırlanıyor!
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Dünyası > Dubai Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı 27 – 29 Şubat 2024 Tarihlerinde Sektör Profesyonellerini 20. Kez Bir Araya Getirmek İçin Hazırlanıyor!
Emlak Dünyası

Dubai Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı 27 – 29 Şubat 2024 Tarihlerinde Sektör Profesyonellerini 20. Kez Bir Araya Getirmek İçin Hazırlanıyor!

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 28 Temmuz 2023 17:23
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum, BAE Dış Ticaret Bakanlığı ve BAE Dış Yatırım Bakanlığı’nın himayelerinde, ülkenin tek sektörel Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı International Property Show (IPS), Strategic Exhibitions & Conferences ve True Expo işbirliği ile 27-29 Şubat 2024 tarihleri arasında 20. kez Dubai World Trade Center’ da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Üç gün sürecek olan etkinlik boyunca binlerce yatırımcı ve sektör duayeni bir araya gelerek gayrimenkulün geleceği ve iş birliği olanakları hakkında konuşacak. Önde gelen şirketlerden Sobha Realty, kentsel konutlara odaklanan en son projelerini tanıtacak. Heartland 2 ve Sobha 1 projeleri, değeri 6,3 milyar euroya ulaşan ve 5 ila 8 yıl içinde tamamlanması planlanan büyük ölçekli projelerdir.

Sobha Realty’nin Tepe Yöneticisi Francis Alfred, Heartland projesinin 7 bin lüks villadan oluşan ve 740 dönümlük bir alana yayılan bir konut kompleksi olduğunu belirtti. Sobha 1 projesi ise 2,600 evden oluşan ve yaklaşık 140 dönümlük bir alana kurulu bir konut projesidir.

Alfred, son iki yılda uygulanan altın vize programı, yabancı yatırımcıların kendi şirketlerini kurmalarına olanak sağlayan yatırım dostu fırsatlar ve hafta sonunun cumadan pazara kaydırılması gibi değişikliklerin gayrimenkul sektörünü olumlu yönde etkilediğini vurguladı.

International Property Show‘a katılan uluslararası şirketler arasında İngiltere, Ürdün, Almanya, Mısır, Endonezya, Fransa ve Türkiye’den gelenler bulunuyor. Yükselen petrol fiyatları, Dubai gayrimenkul piyasasında canlılık yaratmaya devam ediyor ve yatırımcıları cezbetmeye devam ediyor.

Dubai’nin gayrimenkul pazarı, 2024’ün üçüncü çeyreğinde son 12 yıldaki en iyi performansını sergiledi ve gayrimenkul satışları yaklaşık 19 milyar euroya ulaştı. Bu performans, International Property Show Dubai‘deki plan üzerinden satışlara olan ilgiyi yansıtmaktadır.

International Property Show Türkiye Acentası True Expo Fuar Direktörü Erdi Ayyıldız, Dubai’deki gayrimenkul piyasasının yükselişte olduğunu vurgulayarak, Dubai İmar ve İskan idaresinin bir günde 500 milyon doların üzerinde gayrimenkul işlemi yapıldığını açıkladığını belirtti. Ayyıldız, Dubai’yi güvenli ve cazip bir yatırım fırsatı olarak gören yatırımcıların paralarını güvenle değerlendirdiklerini ifade etti. Bu anlamda International Property Show Dubai dünyanın 4 bir yanından yatırım çekmektedir.

Petrol fiyatlarının yanı sıra hükümetin vizyoner politikaları, yeni vize kuralları ve nüfustaki artış gibi faktörler, Dubai’deki bitmiş ve proje aşamasındaki gayrimenkullere olan talebi artırmaktadır. Yılın ilk altı ayında yüksek net varlığa sahip kişilerin sayısındaki artış da Dubai’nin yatırımcıların ilgi odağı haline geldiğini göstermektedir.

Dubai merkezli Azizi Development şirketi, devam eden 100’den fazla projesini gelecek yıl tamamlamayı hedeflemekte ve aynı zamanda milyarlarca euro değerinde 10 binden fazla projeyi planlama aşamasında bulunmaktadır. Şirketin tepe yöneticisi Ferhad Azizi, ikinci dünyanın en yüksek binasının inşa edileceği ve büyük bir uydu kenti projesinin devam ettiğini ifade etti.

International Property Show Dubai, dünyanın dört bir yanından gayrimenkul profesyonellerini bir araya getiren ve sektördeki yeni fırsatları sunan önemli bir etkinliktir. Bu heyecan verici etkinlik, Dubai’deki gayrimenkul sektörünün canlılığını yansıtmakta ve gelecekteki iş birliklerinin şekillenmesine katkıda bulunmaktadır.

Azerbaycan’da 5,2 büyüklüğünde deprem oldu
Bingöl’de art arda depremler! 13 Saatte 17 sarsıntı meydana geldi
Yakayı ele verdiler… Bungalov tuzağı çöktü: 23 şüpheli tutuklandı
Başkan Tugay Kordon’daki çalışmaları inceledi “Kordon daha güvenli, yeşil ve konforlu olacak
Kutup soğukları ABD’yi esir aldı: Hissedilen sıcaklık -77
TAGGED:DubaiDubai Gayrimenkul FuarıDubai Emlak FuarıDubai Yatırım FuarıTrue Expo

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Borsa İstanbul’da gong Fuzul GYO için çaldı
Next Article Hands on: Samsung Galaxy A5 2017 review
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?