By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: GİSP’in Yeni Başkanı Erden Timur Oldu
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Haberleri > GİSP’in Yeni Başkanı Erden Timur Oldu
Emlak Haberleri

GİSP’in Yeni Başkanı Erden Timur Oldu

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 28 Nisan 2023 11:28
Emlak Televizyonu
Share
3 Min. Okuma
SHARE

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nun (GİSP) 7. Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle başkan seçildi. GİSP Başkanı Timur, “GİSP, inovatif konularla sektörün önüne çıkmaya, çözümler üretmeye ve sektöre yön vermeye devam edecektir.” dedi.

Gayrimenkul alanındaki tek düşünce kuruluşu (think-tank) olarak sektöre somut çözümler üretmek için çalışmalar yapan GİSP’in dün gerçekleştirilen 7. Genel Kurulu’nda Erden Timur, oy birliği ile başkan seçildi. Gayrimenkul sektörünün geleceğine dair stratejiler üretilmesi, gayrimenkul ve teknoloji alanında inovatif çalışmalar yapılması, sektör temsilcileri için iş birliği alanlarının genişletilmesi konularında çalışmalar yapan GİSP’in Olağan Genel Kurulu’nda oy birliği ile başkan seçilen Erden Timur, “Özellikle deprem sonrası planlı bir şekilde dayanıklı konutların ve nitelikli mekanların üretilmesi, beklenen İstanbul depremi öncesi hazırlıkların hızlandırılması, kentsel dönüşüm için kapsamlı çözümler üretilmesi ve gayrimenkul üretim süreçlerinin layıkıyla düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde, GİSP’e önemli bir rol düşüyor” dedi.

Timur, GİSP’in gayrimenkul sektöründeki think-tank yani düşünce kuruluşu ihtiyacını son 11 senedir özverili çalışmalarla doldurduğuna dikkat çekerek, “Bugüne kadar, gayrimenkul finansmanı, kentsel dönüşüm, kurumsal yabancı yatırımcının ülkemize çekilmesi, deprem öncesi mekânsal hazırlık gibi konularda çok kıymetli çalışmalar yapıldı. GİSP’in kamuoyu nezdinde bilinirliğinin arttırılması, sektör gelişiminde oyun kurucu rolünün güçlendirilmesi, gayrimenkulün dijitalleşmesi konusunda çalışmalar yapılması, üniversitelerin ilgili bölümlerindeki GENÇ GİSP üyesi arkadaşların sektöre kazandırılması, uluslararası yatırım bankaları, fonları ile GİSP ve üyelerinin ilişkilerinin güçlendirilmesi, yapılan teknik çalışmaların kamuoyunda yer bulması ve düzenli yayınlar gerçekleştirilmesi konularını elzem görüyorum. Ayrıca, Londra, Lizbon, Paris ve Atina’daki GİSP üyeleri vasıtasıyla uluslararası gayrimenkul piyasalarındaki etkinliğimizi arttırmak ve Türkiye’ye yabancı gayrimenkul fonu çekmek konusunda da çalışmalarımız sürmektedir. Özetle, GİSP sektörün yegane düşünce kuruluşu olarak bundan sonra üzerine düşeni yapacaktır. Yeni dönemde de GİSP hep inovatif konularla sektörün önüne çıkmaya, çözümler üretmeye ve sektöre yön vermeye devam edecektir” dedi.

GİSP 7. Olağan Genel Kurulu’nda yönetim kuruluna Başkan Erden Timur’un yanı sıra, Başkan Yardımcısı Hakan Gümüş (Bosphorus Invest), Başkan Yardımcısı Şükrü Cem Akçay (Egemall), Kayhan Çakanel (Efekta Mimarlık), Makbule Yönel Maya (TSKB), Ali Hepşen (İstanbul Üniversitesi), Cansu Pınar (Metro Properties), Av. Nazım Olcay Kurt (Hergüner Bilgen Özeke), Evrim Karayel (Karayel Partners), Mustafa Akdoğan (TURKCELL), Hakan Bucak (Mars Invest) seçildi.

Türkiye ekonomik verileri – 08 Ekim 2020
İstanbul’dan deprem göçü: Arsa satışları zirvede
Türkiye’den konut alan Yemenli sayısında rekor artış
“Bu yıl gayrimenkul piyasasında Rusları göreceğiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hasar tespit çalışmalarında sona geldik

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article İzmir Folkart nerede, sahibi kim? İzmir Folkart’ta neden yangın çıktı?
Next Article İstanbul’da 10 Bin TL’ye Kaç Metrekare Konut Kiralanabilir?
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?