By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: 50 Yıllık su sorunu çözülüyor
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Sektörden > 50 Yıllık su sorunu çözülüyor
Sektörden

50 Yıllık su sorunu çözülüyor

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 3 Temmuz 2021 18:11
Emlak Televizyonu
Share
4 Min. Okuma
SHARE

Evliya Çelebi Mahallesine temeli atılan ve yapımına başlanan içme suyu deposu temel atma törenini Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık gerçekleştirdi. Yaklaşık 5 milyon TL tutarındaki içme suyu deposu 3 bin m³ olarak inşa edilecek. Batı Kütahya bölgesinin 50 yıllık su sorununu çözüme kavuşturacak olan Evliya Çelebi Mahallesi İçme Suyu Deposu inşaatı, yapılan temel atma töreni ile başladı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, her Cuma günü ya bir temel atma yada bir açılışı gerçekleştireceklerini ifade etti. Başkan Işık, “ Biz Allah nasip ederse bundan sonra her Cumayı ya bir temel atma, ya bir açılış programı olarak planlıyoruz. Bu şehir bugüne kadar görmediği, alışmadığı görmeye ve alışmaya başlayacak. Geçen yıl yaptığımız 4 mahallemizdeki her biri 300 tonluk su depolarımızı bitirdik ve işletmeye açtık. Hayırlı uğurlu olsun, ama henüz açılış törenlerini yapmadık. Bu su deposunun çok önemli bir özelliği var. 3 bin ton. Yani 3000 m³’lük özellikle Batı Kütahya bölgesinin su sorununu önümüzdeki 50 yıl süre ile çözecek büyüklükte bir proje. İller Bankasının standart projeleri arasından seçilmiş, devlet garantili, müteahhit garantili, Belediyemiz garantili. Nisan ayı itibariyle sözleşme imzalandı. Yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. İki proje, İkizhöyük’teki 300 tonluk ve buradaki 3 bin tonluk su depoları aynı anda başladı. İkizhöyük’teki depomuz bitti. Evliya Çelebi Mahallemizdeki bu büyük depomuz Batı Kütahya bölgesindeki Çamlı evleri yani villalar, Ziraat Mahallemiz, Mehmet Akif Ersoy Mahallemiz ve Evliya Çelebi Mahallemiz buradan içme suyunu alacak. Bugüne kadar kullanılan 2 bin tonluk eski depoyu gerek sulama suyu gerekse içme suyu şeklinde yeniden onarımdan sonra kullanıma sunacağız. Bu proje ile özellikle şehrimizin önemli bir bölümünün yıllarca derdi olan derdine derman olacağız. Emeği geçen herekse teşekkür ediyorum” dedi.

BU ŞEHRE ESER BIRAKMAK GÖNÜL VE SEVDA İŞİ

Konuşmasını ‘Bu şehre eser bırakmak gönül ve sevda işi’ sözleri ile sürdüren Başkan Işık, “Biz inanın çok çalışıyoruz. Muhtarlarımızla, Belediyemiz çalışanlarıyla, Kütahya’da bizden hizmet bekleyen tüm hemşerilerimizle birlikte, bu çalışmalarımız Allah’ın verdiği can bizde olduğu sürece, vatandaşımızın bize emanet ettiği emanet üzerimizde kaldığı sürece, artarak devam edecek. Her güzellikte bir olmaya, beraber olmaya, bu tür toplantılarda buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

YATIRIMLARIMIZ HAYIRLI OLSUN

Kütahya’ya bir çivi çakmanın onurunu yaşadığını konuşmasında ifade eden Başkan Işık, “Yatırımımız Kütahya’mıza ve Kütahya’mızın değerli yaşayanlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbime şehrime çivi çakma fırsatını bize bağışladığı, ve böyle bir onurlu görevi vatandaşlarımızın emanetini bize nasip ettiği için binlerce şükrediyorum. 24 saat hizmette hep birlikte olmaya devam edeceğiz. Başta Evliya Çelebi Mahallesi Muhtarımız olmak üzere, bu mahallede bu hizmeti bize hatırlatan ve bir an önce temelini atın diyen hemşerilerime teşekkür ediyorum” sözleri ile konuşmasına son verdi. Başkan Işık’ın konuşmasının ardından yapılan dua ile birlikte Evliya Çelebi Mahallesi İçme Suyu Deposunun temeli atıldı. Temel atma törenine Başkan yardımcıları Salih Özden, İlyas Bahar, Abdullah Damcı, Ömer Köse, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye birim müdürleri ile yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

İMSAD: Hedefimiz ithalatın 4 misli ihracat seviyesine ulaşmak
İDO ve Şehir Hatları’nın bazı seferleri iptal edildi
İstiklal Caddesi’nde korkutan kalabalık
Avrupa’da doğalgazın yükselişi yüzde 30’u aştı
Dünya çapında vaka sayıları sıçradı, yasaklar geri geldi

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article İBB’den kentsel dönüşümü hızlandıracak proje
Next Article Millet Bahçesi inşaatı hızla devam ediyor
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?