RAMS Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Künye
  • İletişim
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: 36 yeni fakülte kuruldu, 16 fakülte kapandı
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Künye
  • İletişim
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Künye
  • İletişim
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Gazetesi > 36 yeni fakülte kuruldu, 16 fakülte kapandı
Emlak Gazetesi

36 yeni fakülte kuruldu, 16 fakülte kapandı

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 26 Temmuz 2022 10:47
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı’na göre 36 yeni fakülte kurulurken 16 fakülte kapandı.

Yeni kurulan fakülteler, “Bingöl Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Çan Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Hakkari Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Iğdır Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Trabzon Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Fen Fakültesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İnsanlık Toplum Bilimleri Fakültesi ile Fen Fakültesi, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Fen Fakültesi, Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Fen Fakültesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Fen Fakültesi, Marmara Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Fen Fakültesi, Mersin Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Fen Fakültesi, 19 Mayıs Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Fen Fakültesi, Pamukkale Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Fen Fakültesi, Sakarya Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Fen Fakültesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İnsan Bilimleri ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Fen Fakültesi, Aydın Menderes Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ve Fen Fakültesi” şeklinde açıklandı.

KAPANAN FAKÜLTELER

Söz konusu kararla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne bağlı Teknoloji Fakültesi kapatılırken, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, 19 Mayıs Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Aydın Adnan Menderes Üniversiteleri’ne bağlı Fen Edebiyat Fakülteleri kapatıldı. Ayrıca Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi de kapatıldı.

KAYNAK: İHA

You Might Also Like

‘İstanbul’da ekmek 10 liraya çıkabilir’
Zonguldak-İstanbul yolu heyelan nedeniyle kapandı
Yaptırımların ardından Rus menkul kıymetlerin satışına yasak geldi
İş dünyası, enerji krizini önlemek için yatırımlarını artırıyor
Şanghay’ın batı bölümünde karantina başladı

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Konutu kiraya verip yazlığa yerleştiler
Next Article Antik Lav Mağaralarında 70 Yeni Mikrop Türü Keşfedildi
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Bazı canlılar 2085’e kadar aşırı hava olaylarına maruz kalacak
Teknoloji Rehberi
30 Nisan 2026
AKOM’dan İstanbul uyarısı: 4-5 gün etkisini sürdürecek
Emlak Dünyası
30 Nisan 2026
TÜİK verileri açıklandı: Geniş tanımlı işsizlikte yükseliş sürüyor
Ekonomi Haberleri
30 Nisan 2026
TOKİ kuralarında usulsüzlük iddialarına yanıt: ‘Kuralar noter huzurunda yapıldı’
Sektörden
30 Nisan 2026
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?