By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: 3 ay sonra ilk uçuş
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Ulaşım Haberleri > 3 ay sonra ilk uçuş
Ulaşım Haberleri

3 ay sonra ilk uçuş

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 1 Temmuz 2020 15:36
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE
Coronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 2,5 aydır gerçekleştirilemeyen yurtdışı uçuşları kademeli olarak yeniden başladı.  Pandemi sebebiyle ara verilen uluslararası uçuşlar yeniden başlarken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) ilk turist kafilesini taşıyan Türk Hava Yolları’na (THY) ait İstanbul- Ercan seferli uçak 02.30’da Ercan Havaalanı’na indi. 167 yolcu ile Ercan’a gelen uçaktan inenler, bir sıra halinde coronavirüsün tespiti için PCR testlerinin yapıldığı bölüme yönlendirildi. 10’ar kişilik ekipler halinde alanın içerisine alınan yolcular, ilk önce PCR test sonuçları çıkana kadar halk arasına karışmayacaklarını belirten bir form doldurdu.
11 KİŞİYE KARANTİNA UYGULANACAK
Formları dolduran yolcular, PCR testlerini yaptırdı. PCR testlerini yaptıran yolcular polis kontrolünden geçerek ülkeye giriş yaptı. KKTC Bakanlar Kurulu’nun aldığı karara göre riskli ülkelerden gelen 11 kişi ise 14 günlük karantinaya alındı. Almanya’dan gelen bir yolcuya ise PCR testi olmadığı için ülkeye girişine izin verilmedi.
“TURİZM SEZONUNUN AÇILIŞ GÜNÜ”
Ercan Havaalanı’na gelen KKTC’li üç Bakan, Demirören Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu. KKTC Turizm Bakanı Kutlu Evren, “Biz bugünü turizm sezonunun açılış günü olarak kabul ediyoruz. Yolcuların güvenli bir şekilde gelmesi için çalışıyoruz. Her şeyin güzel olacağını umuyorum” dedi. KKTC Sağlık Bakanı Ali Pilli de, önemli bir günü yaşadıklarını ifade ederek, “Bizler üç Bakan olarak gelecek olan yolcuları yakından görmek için buradayız. Coronavirüs döneminde sağlık alanında daha önce gösterdiğimiz başarıyı yine göstermeye hazırız” diye konuştu.KKTC Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu da, alanda alınan tedbirleri yakından görmek istediklerini belirtti. Ülke olarak coronavirüs sürevcini başarılı şekilde yönettiklerini ifade eden Amcaoğlu, “Buradaki tedbirleri görmeye geldik. İlerleyen günlerde ekstra tedbir alınması ihtiyacı olacak mı diye yerinde izlemek istedik. Bu tedbirlerin devamı ile ilgili Bakanlar Kurulu’na izahat sunacağız” dedi.
PCR TESTİ OLAN GİRİŞ YAPACAK
Tatil amaçlı geldiklerini belirten turistler ise, test sıralarının daha da hızlandırılması gerektiğini ifade etti. Ülkeye girişte doldurulan formların, uçaklarda doldurulması gerektiğini belirten turistler, bunun alanda bekleyişi azaltacağını ve girişin hızlanacağını belirtti.
KKTC’ye gelişlerde karantina uygulanmayan turistler, Türkiye’den aldıkları negatif PCR testleriyle ülkeye giriş yapabilecek. KKTC’de de PCR testi yapılacak turistler, test sonuçları çıkana kadar kaldıkları otel veya evlerinden dışarı çıkamayacak.
81 ile trafik genelgesi
Lufthansa, personelin maaşını artıracak
IATA/Nane: Sabiha Gökçen’in iki pisti 2024’te faal olacak
THY iç hatlarda uçuş yoğunluğu
İçişleri Bakanlığı’ndan 81 il valiliğine “Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri” genelgesi
TAGGED:pandemiTHY uçuşlar başladıilk uçuşKKTCTHY

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article Doğan Grubu’nun otel yönetimi Hilton’a emanet
Next Article Dünya Bankası’ndan finansman desteği!
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Zemheri ne zaman giriyor, ayın kaçında başlar? Zemheri ne demek?
Emlak Gazetesi
12 Aralık 2025
12 Aralık 2025 son depremler listesi: Az önce deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu?
Sektörden
12 Aralık 2025
Erdal Albayrak “2026, sektörümüz için rekorların kırıldığı bir yıl olabilir.”
Emlak Haberleri
12 Aralık 2025
RAMS Park House Maslak Lansmanında Rekor Satış
Emlak Haberleri
11 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?