By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: 100 bini aşkın kişi ziyaret etti: Limni Gölü pandemide huzurun adresi oldu
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Turizm > 100 bini aşkın kişi ziyaret etti: Limni Gölü pandemide huzurun adresi oldu
Emlak Turizm

100 bini aşkın kişi ziyaret etti: Limni Gölü pandemide huzurun adresi oldu

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 7 Kasım 2020 13:19
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

Denizden 2 bin 24 metre yükseklikte yer alan “Zigana’nın nazar boncuğu” olarak bilinen Limni Gölü’nün güzelliklerini 1 Haziran’da başlayan yeni normal sürecinin ardından 100 bini aşkın doğasever doyasıya yaşadı.

Corona virüs (Covid-19) salgınına karşı tüm tedbirlerin alındığı göl kenarındaki tesiste her ziyaretçinin ateşi girişte ölçüyor, maskesiz girişlerine izin verilmiyor.

Geçmiş yıllarda bu günlerde kapanma hazırlığı yapılan tesiste bu yıl havaların sıcak olması nedeniyle yoğunluk yaşanırken işletmeciler kar yağıp yol kapanıncaya kadar tesisi açık tutacaklarını belirtti.

“İLK DEFA BU ZAMANDA BÖYLE BİR YOĞUNLUK OLUYOR”

Limni Gölü Tabiat Parkı İşletmecilerinden Abdullah Eroğlu ise 1 Haziran’da başlayan tedbirler kapsamında açtıkları tesiste güzel bir sezon geçirdiklerini söyledi. Eroğlu “Hem konaklamada hem günübirlik ziyarette güzel bir sezon geçirdik. İlk defa bu zamanda böyle bir yoğunluk oluyor. Normalde bu dönemlerde daha sakin olurduk. Toparlanmaya başlıyorduk. Şuanda havaların da sıcak olması nedeniyle yoğun ilgi var” diye konuştu.

ZİYARETÇİ SAYISI 100 BİNİ AŞTI

1 Haziran’dan bugüne kadar pandemiye rağmen ziyaretçi sayılarının 100 bini aştığını kaydeden Eroğlu, “İnsanlar buraya dinlenmek, kafa dağıtmak, şehrin stresinden kaçmak için geliyor. Önceki dönemlerde hafta içleri insanlar çalışıyor, çocuklar okula gidiyordu. Şimdi bu zamanları temiz havaya kaçarak değerlendiriyorlar. Havalar böyle giderse kar yağıp yollar kapanıncaya kadar hizmet vermeye devam etmeyi düşünüyoruz. İnşallah bu hastalıktan da bir an önce kurtarırız” ifadelerini kullandı.

Eroğlu ayrıca son 2 yıldır gölün sonbahar mevsiminde normal seviyesinden 5-6 metre çekildiğini bu yıl özellikle yaz mevsiminin yağışsız geçmesi nedeniyle böyle bir durumla karşılaştıklarını da sözlerine ekledi.

Ailesi ve arkadaşlarıyla Trabzon’dan Limni Gölü Tabiat Parkı’nı gelerek dinlenmeyi tercih eden Melik Reis ise “Buraya tatilden fırsat bularak çocuklarımızla birlikte eğlenmek için 5-6 aile Trabzon’dan geldik. Gelirken bisikletimi de getirdim. Böyle güzel bir yerde bisiklet yollarının olması daha güzel olurdu. Kısıtlı da olsa büyük bir keyif. Temiz hava, güzel bir manzara eşliğinde ailelerin eğlenebileceği güzel bir mekan” diye konuştu.

Kruvaziyer turizminin yıl sonu hedefi 1.5 milyon ziyaretçi
Sertifikasyonlu turizm tesislerinde pandemiden uzak güvenli ortam sağlanacak
Voyage ‘Prive’ ismi ile hizmet verecek
İstanbul’un yeni kültür ve turizm rotası: Zeytinburnu
‘Kırmızı periler diyarı’ turizm atağına hazırlanıyor
TAGGED:Göl

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article 1.2 milyon nüfuslu 3 ilçede 181 riskli yapı
Next Article Tunceli’nin ‘Ağlayan Kayalar’ı yoldan geçenlerin ilgi odağı oldu
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

TRFMC 2025 Türkiye Tesis Yönetim Konferansı “Tesis Yönetiminde Dönüşüm: İnsan, Mekân, Teknoloji” Temasıyla Gerçekleşti
Emlak Haberleri
5 Aralık 2025
Afet Yönetiminde Yeni Nesil Teknolojiler Bir Arada
Sektörden
5 Aralık 2025
Gayrimenkulde Hisol – Lizol Dönemi
Sektörden
5 Aralık 2025
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Emlak Gazetesi
5 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?